دوست عزیز صحبت شما کاملا متین هست و از آنجایی که انجمن محیطی برای انتقال نظرات هست مشکل در پست شما وجود ندارد مگر چند صحبت که به نظرم کمی درست به نظر نمیاد :
بنده یکی از از افرادی هستم که سالیان درازی از برند های مشهوری مثل ASUS ، گیگابایت و ... استفاده کردم و الان هم به مدت سه سال هست که از برند هایی مثل SOYO ، Jetway و ... استفاده می کنم .
این طور که مشخصه شما مدت زیادی هست که در بازار سخت افزار هستید خوب پس باید یادتون باشه که تا همین چندین سال پیش هم ملت همه می گفتند AMD می سوزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا صحبت هایی مثل اینکه جنس چینی نخرید . اما نتیجه کار چی شد ؟ نتیجه این شد که الان نزدیک به نیمی از بازار پردازنده را AMD و بیش از 80 درصد بازار قطعات را محصولات چینی تشکیل می دهند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از روی ODD من بگیر تا VGA و ... ام همگی روش با افتخار زده شده Made in China در حالی که من کاملاً یادم هست که یک زمانی همه می گفتند چینی = آشغال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این حرف بالای من یک نتیجه داره و اونم اینکه محصولات چینی را هم بخوایند در نظر بگیرید از طرفای سال 2000 الی 2003 بود در بازار سخت افزار که دنیای را تسخیر کردند تا به امروز که اکثر محصولات چینی هست . فاصله زمانی 2002 تا 2009 یعنی 7 سال در طی هفت سال همه چیز می تونه عوض بشه من جمله کیفیت پاور های یک شرکت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل این درست نیست که شما بگید چون یک پاور در هفت سال پیش قطعاتم را سوزونده الانم هر پاوری از اون شرکت باعث خرابی قطعات من میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- آیا شما اقدام به تعویض پاورتون در اون سال کردید ؟ اصلا یک سوال ساده تر :
چرا اکثر شرکت های مختلف گارانتی برای محصولاتشون در نظر می گیرند ؟ اگه قرار بود که هیچ محصولی از خط تولید یک شرکت خراب نشه اصلا چه دلیلی داشت گارانتی در نظر بگیرند ؟ ممکنه یک شرکت ده هزار تا از یک محصول بزنه و توی اون طبیعیه با وجود QC در شرکت تولید کننده محصولاتی خراب هم در بین اون ها وارد بازار شوند .
یا حتی ساده تر بگم ممکنه یک محصول در کل سری تولیدی اون دچار مشکل باشه کما اینکه تا حالا بسیار دیدید که ایران خودرو اعلام می کنه که بیایند برای تعویض قطعه ای که باعث آتش گرفتن ماشین شما میشه . این مثال هایی که یک خط مشکل داشته باشند توی شرکت های خیلی خیلی معروف هم وجود داشته و فقط مختص شرکت های ایرانی نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- می دونید P/P چیه ؟ P/P فاکتوریه که از تقسیم قیمت اون محصول بر قدرت اون به دست میاد . همین الان هم می تونهپاور های هم رنجی از شرکت های مختلف ، مثلاً دو تا 900 وات از یک شرکت خارجی و گرین باشه که در اون پاور خارجیه برتری از نظر تغذیه قطعات داشته باشند اما برای مثال قیمتی دو برابر دارند که شما با اون قیمت برای مثال می تونید یک پاور بسیار قوی تر از گرین را خریداری کنید .
و آخرین نکته همان گونه که می دونید همین الانم افراد زیادی هستند که از پاور های گرین فوق العاده راضی هستند و یا حتی بهتره بگم نه تنها به نظر من بلکه بررسی هم الان بکنیم می تونیم ببینیم که پاور های مختلفی از این شرکت بهتر از نمونه های خارجی کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که به زودی یکی ازین بررسی ها که با حضور نمایندگان شرکت های خارجی مثل TT و ... بوده منتشر میشه و می تونید در اونجا کیفیت این پاور را هم ببینید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks