با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حرف از برند های لپ لپی نزدم شما در مورد گرین می خواهید صحبت کنید گرین هم تا چند سال پیش نداشت تا بلاخره شرکت رو در دبی ثبت کردند و موفق شدند به عنوان یک برند وارد بشند بعد از اون هم گرین یک برند OEM هست و خوب از محصولات شرکت FSP یا High Power داره استفاده می کنه
حالا ممونکس که پاور لپ لپی گرید A هست رو معلوم نیست کدوم کمپانی داره توی چین میزنه پس اصلا صحبتی بر سر اون ها نیست من دارم بحث بر سر پاور های antec یا Enermax یا Corsair می کنم (برند لپ لپی = برند هایی که از هر 1000 تا از اون ها یکی خوب در میاد)
شما هم اگر تمامی این پست ها رو کامل و دقیق می خوندین کسی نگفت 80پلاس بده یا خوبه تنها بحثی که هست اینکه داره ازش ترفند بازاری میشه توی ایران و دارای خیلی ایرادات ساده هست
من از شما یک سوال رو می پرسم الان 2 تا پاور به شما پیشنهاد میدم می خواهم بدونم کدوم رو تهیه می کنید موضوع بحث من هم صرفا داخل ایران هست؟
یک پاور 620 وات به قیمت 120 هزار تومان
یک پاور 600 وات گلد به قیمت 190 هزار تومان
خوب به نظر شما این سو استفاده نیست؟ ایا واقعا اختلاف در این سطح هست
مشکلات 80 پلاس
یکی از مشکلات 80 پلاس که عمده مشکل اون هست که پاور ها توسط تستر های پاور تست میشند که نه مادربورد هستند نه قطعات سخت افزاری مثال یکی از پاور های که سال های پیش توی ایران موجود بود و موفق شده بود 80 پلاس معمولی رو بگیره ( اون موقع گلد و این حرف ها نبود) می تونست تا 1500 وات پیک داشته باشه اما این پاور وقتی مورد استفاده در سیستم های جدید با مدار تغذیه های دیجیتال قرار می گرفت با اینکه دارای کمترین ریپل هست موجب می شد مدار تغذیه برد ها دچار مشکل بشه!! خوب این مشکل توی تستر ها نمایش داده نمیشند
پاور انرمکس 1250 وات الان موفق شده 80 پلاس رو بگیره اما شما هنگامی که از روی یک لاین 18 امپر می گیرید لاین بعدی دچار مشکل و دارای ریپل زیاد میشه این رو به دلیل اینکه در تستر های پاور به صورت مستقیم از تمامی لاین ها فشار گرفته میشه نشون داده نمیشه
مادربورد های امروزی با مدار تغذیه هایی که دارند خیلی پیشرفته تر از تنها یک گرفتن لود و یک ریپل هستند و خوب مسلما از تخصص بنده خارج هست به خاطر همین موضوع هم من نه 80 پلاس رو رد می کنم نه اینکه می گم خوبه در حدی که می دونم این هست که شما به تازگی امکان این رو دارید که می تونید فرکانس کاری مدار ولتاژ دهی سی پی یو رو تعیین کنید یعنی به سادگی از داخل بایوس شاید قبلا هم این کار قابل انجام شدن بود اما به صورت سخت افزاری وقتی که برد ها روز به روز در حال پیشرفت هستند مسلما نباید 80 پلاس معمولی رو در مقایسه با امروز گسترده کرد چون روز به روز 80 پلاس هم داره مشکلات خودش رو کمتر می کنه
مسلما همونطوری که توی بالا گفتن بودنش بهتر از نبودنش هست اما عزیز همیشه میشه از هر چیزی درست استفاده کرد نه اینکه جنبه بازاری اون رو در نظر گرفت که توی ایران از عمر من و عمر تمامی دوستان به رد هست که این موضوع بخواد درست بشه برای اینکه تنها همگی ما فرا گرفتیم با دروغ یا با بزرگ نمایش دادن چیزی جز واقعیت جنس خودمون رو عرضه کنیم و به فروش برسونیم

Bookmarks