با سلام به دوست عزیز G81
اتفاقا خیلی با صحبت کردن در باره این موضوع موافقم و با کمال میل استقبال می کنم.
منم در صحبتهای قبلی این حرف شما رو که گفتید 80PLUS بودن لزوما دلیلی بر خوب بودن پاور باشه را تایید کردم.ولی در مورد کاهش مصرف انرژی یک مطلبی تهیه کردم و در لینک زیر گذاشتم
http://www.sepidar.com/energy-fa.html
اگر این رو مطالعه کنید فک کنم شما هم با من تا حدودی هم عقیده میشید که وقتی یک منبع تغذیه بازدهی بالایی داشته باشه، تلفات انرژی آن کاهش پیدا میکنه در نتیجه رو مصرف انرژی تاثیر بسزایی داره.
یک سری فاکتورها در پاور به هم پیوسته هستن.به عنوان نمونه شما زمانی میتونید بگید پاوری راندمان بالای 70 درصد داره که حتما Active PFC باشه.پس یک پاور ی که 80PLUS داره حتما اکتیو هست.
داشتن این فاکتور یعنی اینکه همون مشکل ریپلی که شما می فرمایید تا حد بسیار زیادی حل خواهد شد.البته به شرطی که پاور شما بر اساس استانداردهای تعریف شده ساخته بشه.به عنوان مثال پاوری که بر اساس استاندارد ATX ساخته بشه(که استاندارد فعلی ساخت پاور هست) هرگز نباید میزان آمپر(جریان)شاخه 12ولت (12V) آن بیشتر از 18A باشه.البته تا 20A مورد قبول است.(این استانداردی هست که شرکت اینتل به تولید کنندگان میده)پس زمانی که شما پاوری ببینین که این استانداردو رعایت نمیکنه و 80PLUS هم داره پس یقینا نمیتونه پاور مطمئنی برای استفاده باشه. و همین مشکلاتی رو که شما فرمودید به وجود میاره.چونکه در آزمایشگاه 80Plus در شرایط ایده آل پاور را ازمایش میکنند.این در حالیه که ما در شرایط بحرانی میتونیم توانایی پاور را محک بزنیم پس وقتی پاوری از استاندارد لازم پیروی نمیکنه (مانند همین عدم رعایت اممپر شاخه 12ولت)هنگامی که یک شرایط خاص به وجود بیاد به راحتی میتونه به سیستم اسیب برسونه.این مبحث خودش جای بحث داره که در اینده میتونیم بیشتر صحبت کنیم ،اینهایی که مطرح کردم در تکمیل صحبت شما دوست عزیز بودش
Bookmarks