با سلام
حدود دو هفته پیش طبق معمول به یكی از نمایندگی های گرین برای خرید پاور 430 real مراجعه كردم . قبلا خیلی ازشون خرید كرده بودم ولی نه طوری كه چهره من یادشون باشه . بعد از پرداخت 40 تومان به صندوق ، رفتم كه جنس رو تحویل بگیرم . با كمال تعجب دیدم كه طرف یه پاور بدون جعبه گذاشت جلوم ، یه كابلم ورداشت آورد گذاشت بغلش . گفتم این دیگه چیه ؟ گفتن از این به بعد 430 ها رو اینطوری میدن به بازار !!!!
منم یه نگاه به پاور كردم و كاملا شبیه گرین بود ولی با یه تفاوت ! برچسب انقضای گارانتی روش نداشت . وقتی كه این موضوع رو گفتم چند نفر فروشنده گفتند كه مگه میشه ! تاریخ انقضا داره و پاور رو گرفتند و كمی این ور اون ورش رو دیدن و گفتند ایناهاش . ولی موردی كه به من نشون دادن یه شماره سریال بود كه هیچ نوع شباهتی به تاریخ نداشت . دیگه اونقدر وارد هستیم اینجور حرفا تو كتمون نره و كلی بحث كردم كه شما نمایندگی مستقیم هستید و از این حرفا
خلاصه آخرش به من گفتند كه این پاورها قرار دادی هستش و زمان گارانتیش هم از زمان فاكتوره ! یعنی 180 درجه با صحبت های اولیشون تفاوت داشت
بعد از كمی بحث ، خواستم كه هزینه رو عودت بدن كه با كلی قرقر اینكارو كردن و میگفتن كه ما نمایندگی مستقیم هستیم و داشتم كم كم بدهكار میشدم !
حالا شما میفرمائید كه قضیه این پاورهای به اصطلاح قراردادی و بدون برچسب گارانتی و جعبه چی هست ؟
با تشكر از شما
Bookmarks