J.Omrani (11-01-10)
مهندس میشه از اینگونه افراد شکایت کرد ؟ اینان ممکنه به حیثیت شرکتهای بزرگ لطمه بزنن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
J.Omrani (11-01-10)
سلام مهندس
امروز من چند تا سیستم بستم که همشون کیس هاشون magnum 2 بودن و یکی infinity بود متاسفانه از اخری فقط عکس گرفتم می خواستم به نحوه بستن کیس نمره بدید :دی خوشحال می شم بدونم دانش اموز خوبی بودم یا نه؟
کانفیگ سیستم
GA X58-UD7
Core I7 950
GA ATI 5750
GREEN 885
GREEN INFINITY
New Season
|
من یه مشکل با کیس مگنوم2 دارم
کابل9پین مادربرد از پشت هرکاری میکنم از پشت نمیرسه
حالا فردا یه عکس از کانفیگ میزارم ببینید ایراد کارم کجاست
J.Omrani (11-01-10)
کابل 9 پین؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (11-01-10), mohsen_star (11-01-10)
اشتباه شده 8 پین منظورم بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم دو عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (11-01-10)
معین جان واقعا خوب بستی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام شرمنده من نظر می دم یک سوال پاور مورد استفاده شما چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد سعی کنید سیم های 8 پین رو که از پاور بیرون اومده در قسمتی که به سمت شاسی کیس هست قرار بدید طوری که با سیم های IDE و غیره درگیر نباشد بعد با یکم صبر و یکم کشیدن سیم کابل رو از پشت کیس رد کنید و در بالا در قسمتی که نزدیک به 8 پین هست سیم رو به روی سینی اورده سپس مادربورد رو بسته و کابل رو به اون متصل کنید این طوری می رسه :دی
با تشکر از شما بهادر عزیز والا این رو از استادانی مثل شما یاد گرفتم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
J.Omrani (11-01-10), mohsen_star (11-01-10)
پاورم430گرین هست
آقا معین میشه یکم تصویری توضیح بدی
شرمنده هر کاری میکنم نمیشه
|
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
امید جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
خیر، نام این کمپانی جدید PC P&C نیست. لازم به ذکر است که OCZ پاورهای برند خود را جداگانه و با نام OCZ عرضه می نماید و پاورهای برند PC P&C را با همان برند و نشان PC P&C عرضه می کند و جالب است اگر بدانید که سازنده اصلی پاورهای برند PC P&C نیز یک کمپانی دیگر است!
انشاا.. در زمان مناسب ، نام این کمپانی همکار جدید گرین را اعلام خواهم نمود.
محمد جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
متاسفانه از اینگونه موارد بسیار زیاد دیده و شنیده ایم ولی نمی توان کار خاصی انجام داد. بهتر است مصرف کنندگان محترم با دقت بیشتری نسبت به تهیه قطعات اقدام فرمایند.
معین جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
واقعا خسته نباشید. فوق العاده زیبا و با سلیقه عمل نموده بودید و مرا یاد روز قبل از نمایشگاه تهران انداخت... (یادتان است؟) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک عکس از اسمبل همان روز برروی کیس Magnum2 (یادش بخیر)
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
در قسمت منتهی الیه بالا سمت چپ محل نصب مادربرد برروی کیس مگنوم 2 (تقریبا زیر فن سقف کیس، سمت چپ)، شاهد یک شکاف هستید که می توانید کابل 8 پین پاور را از پشت سینی مادربرد عبور داده و از این قسمت وارد فضای داخلی نمایید. (لطفا به تصویر ذیل دقت فرمایید)
با تقدیم احترام
Moein (11-01-10), mohammad1985 (12-01-10), mohsen_star (11-01-10)
مهندس بابا تا اینقدر هم تو باغ هستیم
مگه غیر اینجا که نشون دادید مسیر دیگه ای هم هست؟
همینجا رو منظورمه که کابل برق نمیرسه
هرچی کش آوردیم هم تا پای فیش میره اما اینقدری نیست که بشه به فیش وصلش کرد
J.Omrani (11-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks