سلام آقای عمرانی. ضمن تشکر دوباره از زحماتتون یه راهنمایی ازتون میخاستم.
راستش به سرم زده درب کناری ونگارد رو یه قسمتیش رو برش و شیشه ای کنم(چون برای دیدن LED Debuger مین هی باید بلند شم برم از پشت کیس ببینم و هم بخاطر زیبایی)
نظر شما چیه. این کار ممکنه توی تهویه کیس تداخل ایجاد کنه؟ اثر منفی داره یا مثبت؟
مورد بعدی اینکه اگه تاثیر زیاد منفی نداشته باشه میخام دو فن هم روی درب کناری جا سازی کنم که گرمای چیپست و کار گرافیک بهتر تخلیه بشه.(در صورتی که جوابتون برای شیشه ای کردن مثبت بود ممنون میشم نظرتون رو هم در این مورد بیان کنید)
مورد بعدی اینکه این فیلتر های هوا رو چطور میشه تهیه کرد؟ آیا گرین این ها رو تکی و جدا هم میفروشه یا فقط سر کیس ها همراه اونا میاد؟
نزدیک ترین چیز قابل شباهت و رقابت با فیلتر هوا که در دسترس هم باشه چی هست. (جوری که بشه روی یک فن 12 ازش استفاده کرد.)
و مورد آخر اینکه شهر ما یه شهر خاک گیر هست و چون پاییز هم شده این وضع داره روز به روز تشدید میشه.
سه فن جلویی که مکنده هستن با اینکه فیلتر دارن ولی خوب باز کمی گرد و خاک رو به داخل ممکنه هدایت کنن.
اگه جهت فن ها رو عوض کنم طوری که سه فن جلو هوای داخل کیس رو به بیرون بدن، این امر چه تاثیری ممکنه توی امر خنکی کیس داشته باشه؟
Bookmarks