با سلام به اساتید بویژه جناب مهندس عمرانی
من جدیدا کامپیوتر خودرا با مشخصات زیر setup کرده ام .نمیدانم در اصل مشکلی وجوددارد یا نه :
وقتی من کابل برق کامپیوتر را به برق میزنم ویا از طریق روشن کردن سوویچ پاور سیستم را روشن میکنم ; اولا با نگاه کردن به مادربورد متوجه میشوم LED موجود روی مادربورد(نمیدانم ولتاژ ورودی به این LED چقدر است)فورا روشن میشود.
موضوع مهم از اینجاست ; ثانیا وقتی کامپیوتررا از طریق سوویچ روی کیس یا کی بورد روشن میکنم بلا فاصله LED مربوط به Power switch روشن شده کلیه فن ها نیز بحرکت در میایند.ولی پس از یک ثانیه این LED و فن ها خاموش شده (حدود یک یا کمتر از یک ثانیه) مجددا LED POWER SWITCH همراه با فن ها مجددا بدون دخالت من روشن شده, کامپیوتر بوت شده وبدون هیچگونه مشکلی من بکار خود ادامه میدهم.
وضعیت فوق تا مادامیکه من کابل برق را نکشم ویا یا پاور را از طریق کلید پشت آن خاموش نکنم مجددا اتفاق نمی افتد بعبارت دیگر چنانجه بارها من کامپیوتر را Shut down و مجددا روشن کنم وضعیت فوق اتفاق نمی افتد !
با شرح فوق آیا میتواند این مشکل از پاور باشد؟ مثلا سکته یک ثانیه ای بخاطر شارژ خارن های ورودی پاور باشد یا مشکل ذر مادربورد است و آیا اصولا مشکلی هست ؟!
My system:Case/NZXT Tempest,MB./P5Q Deluxe,CPU./Intel core2 Q9650 with OCZ.Vendetta cpu cooler,VGA/BFG NVIDIA 285GTX OC2B,RAM/8GB CORSAIR TWIN2X4096 DOMITATOR,DVDRW/Plextor 860sa,HDD./WD.CAVIAR BLACK 1TB,PSU/Green GP885B Watts,OS/WIN 7 ULTIMATE X64,BIOS VER./2201
Bookmarks