به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- عمق پاور GP1235B در حدود 22 سانتی متر می باشد که برای نصب آن برروی ونگارد، نیاز به این پلیت می باشد.
- این پلیت ها کاملا صاف هستند و برای رفع این لرزش، پیشنهاد می کنم آنها را درآورده و کمی انحنا بر روی آنها ایجاد فرمایید تا پس از نصب، در جای خود ثابت گردند.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- فن های Ultra silent گرین (که دربسته بندی و به صورت مجزا عرضه می شوند) ، مخصوص نصب برروی کیس و در ابعاد 12 سانتی متر هستند.
- همانطور که مستحضر هستید، پاورهای GP480A, GP530AB گرین ، توسط کمپانی Hec تامین می گردند و فن های موجود برروی آنها نیز متعلق به همین کمپانی است.(اگر به لیبل آن توجه فرمایید، لوگوی ان را مشاهده خواهید نمود)
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
کانتینرهای پاورهای GP535B, GP1035B, GP1235B انشاا.. روز دوم اکتبر بارگیری خواهند شدو انشاا.. 25 تا 30 مهر به گمرک بندعباس خواهند رسید و با در نظر گرفتن حداقل یک هفته زمان ترخیص، انشاا.. 10 الی 15 آبان ماه آماده توزیع خواهند شد. پس احتمالا زمان عرضه اش در آخر اکتبر خواهد شد.
با تقدیم احترام
Bookmarks