به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- بنده نمی بایست از نوع و سبک خدمات گرین تعریف نمایم و نظر دوستان مهم است. اما مطمئن باشید که خدمات در نظر گرفته شده برای دوستان عزیزم در این انجمن، دارای ویژگی های خاصی خواهد بود و این نیز هیچ کار خاصی نیست. چرا که کمک های فکری شما (انتقاد، بحث و پیشنهاد) برای ما ارزشی فراتر از این موضوعات ناقابل دارد و ما در حالت معمولی و برای به دست آوردن این اطلاعات، چه بسا نیاز به هزینه های بسیاری داشتیم.
- در مورد پاور هم هر طور که صلاح بدانید در خدمتم. پیشنهاد بنده این است که تا زمان رسیدن محصولات جدید صبر فرمایید تا آنگاه پاور شما را با GP1235B تعویض نمایم.
- نماینده گرین در اهواز ، شرکت رفاتک می باشد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- متاسفانه گرین برنامه ای برای عرضه کانتینرهای LN2 ندارد و این موضوع در برنامه ما وجود نداشته است. پیشنهاد می کنم تا در مسابقه اورکلاک آزاد پردازنده شرکت فرمایید تا انشاا.. برنده یک کانتینر King Pin شوید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
طرح پاور 1500W کمپانی سون تیم، از مدتها پیش آماده شده بود (اگر یادتان باشد در ابتدا قرار بود اوایل سال 88 به بازار بیاید) . ولی با توجه به رکود اقتصادی بازار و نرسیدن به تیراژ قابل قبول برای تولید توسط خودشان، (تا جایی که بنده اطلاع دارم) این طرح به یک کمپانی تولیدکننده دیگر فروخته شده است و متاسفانه فعلا از چرخه کاری ما خارج شده است.
با تقدیم احترام
Bookmarks