AcBel
Cooler Master
ENERMAX
GREEN
NZXT
SilverStone
Silver Power
Thermaltake
پس مطمئن نیستید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که گفتم به احتمال قوی یعنی احتمالش زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (17-12-09)
برندهای موجود thermaltake -کولر مستر - enermax و .... جزو پر فروشترین ها هستند . به شخصه به عنوان کسی که سالها تو بازار سخت افزار بودم . آرزوی موفقیت بر همه پاروهای شرکت کننده در این تست دارم . بدون تعصب و بدون خراب کردن پاور شرکت دیگه.....
تعصب چیزه خوبیه ولی نه به بهای انکار دیگران
J.Omrani (17-12-09), mohammad1985 (17-12-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
جواد جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
تمام سعی مسئولین محترم عصر شبکه بر این است که تست و کالبد شکافی این پاورها به گونه ای باشد که همانند سری قبل (حتی در سطح بین المللی) کم نظیر باشد. به همین منظور و جهت شفاف سازی تست، حتما از حضور نمایندگان محترم شرکتهای مسئول، نمایندگان محترم سایتهای سخت افزاری و ... بهره مند خواهیم بود. همچنین با نظر مدعوین محترم، (همانند سری قبل) چند نفر به عنوان ناظر ، اقدام به ثبت نتایج نموده و کپی نتایج ثبت شده در اختیار تمامی مدعوین محترم قرار داده خواهد شد. همه اینها در کنار فیلمبرداری کامل (با چند دوربین مختلف) از لحظات تست خواهد بود تا انشاا.. شاهد هیچگونه مسئله حاشیه ای نباشیم.
آرش جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
فکر می کنم که دوست خوبمان جناب آقای اسکندری با استعاره زیبای خود ، جای بحثی باقی نگذاشتند:
در مورد آپلود فیلم نیز هر وقت جناب آقای علینژاد صلاح بدانند ، درخواست شما اجرا خواهد شد. اما به صورت کلی و سربسته ، پاور Antec430 (علی رغم قابلیت های خوب خود) در لود 430 وات پس از 5 ثانیه خاموش شده و پاور Seasonic330 نیز در لود خود که همان 330 وات باشد، بسیار خوب جواب می دهد اما در لود 380 خاموش می شود. لذا حضور این دو، در تستی که قرار است برمبنای 400 الی 450 وات صورت پذیرد، موجب از پیش بازندگی اشان خواهد شد.ولی به هرحال هیچ جا یک کشتی گیر 50 کیلویی را با یک کشتی گیر 80 کیلویی روبروی هم نمیگزارند .
با تقدیم احترام
arash79 (17-12-09), javadshahvand (17-12-09), mohammad1985 (28-12-09), Shahryar (17-12-09), vandelin (17-12-09)
|
با سلام
جناب عمرانی همانطور که در تست پيشين هم شاهد بوديم شرکت محترم فونيران با توجه به موجودی خود و يا با عدم آگاهی پاوری از سری تی آر تو بجای سری تاف پاور ارائه نمودند ،از پيش هم اغلب واقف به شکست اين پاور در بين مدعيان بوديم
حال در رده فوق و با توجه به سقف قيمت مورد نظر آيا محصولی مناسب توسط ايشان فراهم شده است؟
با تشکر
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
J.Omrani (17-12-09)
به نام انکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که اشاره فرمودید، در سری قبل (مقایسه پاورهای High-End) به دلیل عدم موجودی کامل کالای شرکت محترم فونیران، مجبور به استفاده از سری TR2 ترمال تیک شدیم و انصافا نتایج بسیار خوبی تا قبل از اورلود از خود برجای گذاشت.
اما اساس کار این سری از مقایسه پاورها، بررسی پاورهای 400 وات الی 470 وات Low-End است. پس نمی توان انتظار حضور سری Toughpowe را در این بررسی داشت. پاورهای این سری در رنج قیمت 40 الی 50 هزار تومان می باشند که با قیمت پاورهای ترمال تیک سری Toughpowe سازگاری ندارد. احتمالا در این سری نیز شاهد حضور یکی از دو مدل زیر از بین محصولات ترمال تیک خواهید بود:
TR2 430W
TR2 470W
با تقدیم احترام
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
مدل پاورهای پیشنهادی ، احتمالا تا شش مدل و به شرح ذیل خواهند بود:
پاور 470 AcBel مدل PC7010 با حداکثر توان خروجی 470 وات (توان حقیقی 420 وات)
پاور 460 CoolerMaster مدل RS-460-PCAP-A3 با حداکثر توان خروجی 460 وات (توان حقیقی 420 وات)
پاور 405 ENERMAX مدل ETK405AST با حداکثر توان خروجی 405 وات
پاور 430 GREEN مدل GP430A با حداکثر توان خروجی 430 وات
پاور 400 SilverStone مدل SST-ST400 با حداکثر توان خروجی 400 وات
پاور 470 Thermaltake مدل W0089 با حداکثر توان خروجی 470 وات (توان حقیقی 420 وات)
با تقدیم احترام
.D3VIL. (03-01-10), arash79 (28-12-09), Extreme (28-12-09), javadshahvand (28-12-09), kakihot (28-12-09), Mahdi_Moosavi (28-12-09), Maximilian (28-12-09), Moein (28-12-09), mohammad1985 (28-12-09), nima_hl (28-12-09), PUMAOC (28-12-09), reza76622201 (28-12-09), Shahryar (28-12-09), vandelin (02-01-10)
سلام ... قیمت پاورهایی که تو این لیست وجود دارند رو هم ضمیمه پست قبلی می کنید ؟
ضمنا، تو پاورهایی که لینک دادید ورژن های ATX 2.3 هم مشاهده می شه .. از طرفی مدل Thermaltake و GREEN دارای ورژن ATX 2.0 هستند ...
همانطور که عنوان تاپیک هم مشخصه قرار بود رنج 400 الی 450 وات در نظر گرفته بشه ، الان تو لیست مدل های 470 وات هم مشاهده میشه ...
کلا یه کم بیشتر توضیح می فرمایید ؟ بلاخره قرار شد چه فاکتوری برای تعیین این لیست به کار ببندید ؟
حقیقتش من یه سری پیشنهاد ها دارم ... اگه کمی در این مورد توضیح بفرمایید خدمتتون عرض می کنم ..
ممنون . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Extreme (28-12-09), J.Omrani (28-12-09), javadshahvand (28-12-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان؛
سلام،
سوالات بسیار خوبی مطرح فرمودید که امیدوارم با همفکری شما و سایر دوستان، ادامه دار باشد تا انشاا.. نکته مجهولی برای هیچ یک از کاربران و شرکت کنندگان محترم باقی نماند.
- قیمت مصرف کننده تمامی پاورهای فوق الذکر، در محدوده 40 الی 50 هزار تومان است که البته قیمت دقیق و رسمی آنها بهتر است از طرف نمایندگان رسمی این شرکتها اعلام گردد تا انشاا.. مشکلی پیشد نیاید. البته در این زمینه، جناب آقای پناهی اقدام به اخذ لیست قیمت رسمی از شرکتها خواهند نمود تا مدارک کاملا مستند باشد.
- رکن اصلی این بررسی ، حمایت از حقوق مصرف کنندگان محترم است و یکی از نکات جالب این بررسی، حضور پاورها با ویرایش های مختلف است. طبیعی است که اساس استاندارد تست در این بررسی ، جدیدترین استاندارد یعنی ATX12V Ver2.3 است. چرا؟ به دلیل اینکه در بازار سخت افزاری، این پاورها می بایست برروی سخت افزارهای امروزی نصب شوند و لزوما پاوری که عرضه می گردد، می بایست بهترین تطابق را با این شرایط داشته باشد و ممکن است این شرایط تست به ضرر ویرایش های پایین تر باشد. ولی برای مصرف کننده ، مهمترین شرط، عملکرد بهتر است. حال باید دید که آیا صرفا درج ویرایش برروی لیبل پاورها اهمیت دارد، یا عملکرد در شرایط پیشنهادی آن ویرایش!
- این اعداد برای توان خروجی ، توسط سایتهای مربوطه اعلام شده است. در حالی که مطابق مشخصات فنی مندرج برروی لیبل همان پاورها، پاور 470 AcBel مدل PC7010 دارای توان حقیقی 420 وات و پاور کولرمستر 460 مدل RS-460-PCAP-A3 دارای توان حقیقی 420 وات و پاور ترمال تیک 470 مدل W0089 دارای توان حقیقی 420 وات است. پس در حقیقت توان خروجی و حقیقی هر شش مدل پاور در محدوده 400 الی 450 وات است و ملاک تست ما در این بررسی ، میانگین توان واقعی خروجی این شش مدل پاور خواهد بود.
با تقدیم احترام
alireza_asol (28-12-09), Mahdi_Moosavi (28-12-09), Moein (28-12-09), nima_hl (28-12-09), PUMAOC (29-12-09), Shahryar (28-12-09), vandelin (02-01-10)
سلام
واقعا دوست داشتم یکی از پاور های شرکت سیلور استون تو این تست قرار بگیره. چون تو سری قبلی (تست 850 تا 900) این پاور خارج از مسئله ی بازده تونست تو تست های واقعی بهتر از برندای دیگه حتی گرین قرار بگیره با این که توانش فقط 850 وات بود نه 885 یا 900 وات . بگزریم. اول که نتایج نظر سنجی رو دیدم نا امید شدم گفتم شاید این پاور رای نیاره اما انگار قراره تو این تست شرکت کنه.
J.Omrani (28-12-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks