سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaashk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .آیا همه گرین ها این مشکل رو دارن
با تشکر از شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو پاوری که استفاده کردم آکبند بود . پاور اولی 380 وات گرین بود که فکر کردم خرابه و با یک 430 وات آکبند تعویض کردم و با این پاور جدید هم مشکل ویز ویز هنوز هست و هیچ فرقی نکرده . کارت گرافیک ، رم ها ، کارت وایرلس و قطعه های دیگرو باز کردم ولی این نویز همچنان هست . حتی روی صدا هم تاثیر گذاشته و صدای خروجی هم این ویز ویز رو داره .
صدا فرکانس بالایی داره و خیلی آزار دهندست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks