به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
امیدوارم این مشکل لرزش ، به زودی حل گردد و البته خوشحالم که موضوع مربوط به کیس نبود و اطلاع رسانی فرمودید. در مورد پلیت تبدیل هم انشا.. تا روز یکشنبه خدمت شما خواهد رسید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از بابت انتقاد منصفانه شما و اطلاع رسانی موضوع ، تشکر می کنم.
- فن استفاده شده در پاور GP1230B (که البته از چرخه محصولات گرین خارج شده است) متعلق به کمپانی Young Lin Tech است که تامین کننده فن 135 میلیمتری برای پاورهای دو کمپانی Seventeam, Enhance است و طبعا برروی پاورهای برندهای GREEN(GP785B, GP885B, GP1230B), SilverStone(ST85EF, ST75EF, DA1200, OP1200), Cooler Master(Real Power Pro 850, 1000, 1200) نیز از همین مدل فن استفاده شده است. ولی در اینکه ممکن است این فن دچار مشکل شده باشد، با شما موافق هستم که در این صورت خواهشمند است پاور خود را برای بنده ارسال فرمایید تا آن را تعویض و نتیجه این مشکل را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان برسانم.
اما محدویت هایی در مورد تامین کنندگان فن در سایز 135mm وجود دارد. چرا که سایز خاصی است و مثل سایز 120mm نیست که تقریبا همه تولید کنندگان فن ، آن را دارند.
- خبر خوب برای دوستان این است که فن 135 پاورهای جدید GP1235B, GP1035B دقیقا همان مدل فن پاوهای Enermax سری Revolution 85 و متعلق به کمپانی GLOBE Fan می باشد.(با این تفاوت که بدنه آن شفاف نیست) و حقیقتا یکی از ویژگی های این دو مدل GP1035B, GP1235B و مدل GP535B بحث کم صدایی آنها است و در اغلب بررسی های این پاورها (البته با برندهای دیگر ... که بعدا اطلاع رسانی کامل خواهد شد) به این ویژگی خاص اشاره شده است.
- قیمت GP1230B از ابتدا در حدود 245.000 تومان و قیمت GP10300B در حدود 200.000 تومان بوده است ولی انشاا.. قیمت های GP1035B و GP1235B مناسب تر و پایین تر خواهد بود.
با تقدیم احترام
Bookmarks