J.Omrani (04-03-08)
Tuniq Miniplant 950W Power Supply
http://www.bigbruin.com/2008/tuniq950_1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (04-03-08)
به نام خدا
دوستان عزیز؛
سلام،
بالاخره و پس از وقفه ای نسبتا طولانی ، استاندارد ATX12V اقدام به معرفی رسمی ویرایش 2.3 نمود. این ویرایش تقریبا از مارس 2007 نمود پیدا کرد و طی شش ماه گذشته توسط برندهای معروف جهانی ( و نه تولید کنندگان) در زمینه پاور تبلیغ می شد و حتی از پاور GP1230B نیز در سایت سیلور استون ، هماهنگ با این ویرایش یاد می شد.
واحد R&D گرین نیز با درک این موضوع و انجام مکاتبات فنی لازم، کمپانی سون تیم را تشویق به اعمال تغییرات مورد نیاز این ویرایش در دو مدل پاور سفارش جدید گرین نمود. عمده تغییر این ویرایش جدید 2.3 نسبت به ویرایش قبلی 2.2 در تنظیم چیدمان قدرت خروجی های پاور در بخش PDC نهفته شده است. به گونه ای که تقریبا قدرت شاخه 5 خروجی به نفع قدرت شاخه های 12 و 3.3 کاهش یافته است. تغییرات دیگر این ویرایش در افزایش راندمان پاور و کراس لودینگ PWM خلاصه شده است. اکنون پس از اعمال این تغییرات در دو مدل جدید پاور های گرین، و ارسال نمونه اولیه آنها توسط کمپانی سون تیم، با افتخار اعلام می کنم که این ویرایش برای اولین بار در کشور عزیزمان و انشاا.. از اواسط اردیبهشت ماه سال آینده در دو مدل پاور GP485A , GP535A توزیع خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیگر مشخصه ای این دو مدل پاور، می توان به صدای بسیار پایین در مبحث کولینگ ، راندمان بالای 80 درصد، طول عمر بالاتر از 60 هزار ساعت در شرایط استاندارد ، روکش حرارتی کلیه کابلهای خروجی، طراحی فوروارد مدار ،خلاصه سازی چندین کامپوننت پر مصرف در یک کامپوننت ، ظاهر جذاب تر ( بنا به درخواست دوستان عزیزم) ، استفاده از هیت سینک های کاملا مسی ، قیمت بسیار مناسب نسبت به کارآیی و ... اشاره نمود.
منتظر انقلاب جدید گرین در پاورهای رده میانی باشید....
با تقدیم احترام
I M A N (03-03-08), Labyrinth (03-03-08), M A H R A D (03-03-08), Mahdi_Moosavi (03-03-08), PCminister (03-03-08), Shahryar (03-03-08), Stream (03-03-08)
آقا ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مهندس چند تا سوال داشتم که خیلی مغزم رو مشغول کرده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا کانکتور 6PIN PCI-E رو از دو مدل GP 330A و GP 380A حذف شده !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنآ پروتکشن های OTP و OCP هم طبق جدیدترین بورشور به مدل های GP 480A و GP 530A اضافه شده ! آیا ساختمان داخلی هم تغییر کرده ؟؟!
آیا با اومدن این مدل های 2.3 مدل های مشابه ورژن 2.2 از چرخه تولید خارج میشن ؟
ضمنآ قضیه این ACTIVE PFC Optional رو که تو بورشور برای مدل های GP480A , GP530AB هست میشه بگید چیه !!؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من هر چی از این مدل دیدم non-PFC بوده !!
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
J.Omrani (04-03-08)
سلام آقای عمرانی. از شنیدن این خبر خوشحال شدم
یه سوال هم داشتم از خدمتتون که سری پاورهای IPC مثل GP480R کی عرضه میشن؟ همون اردیبهشت ماه ؟
اگه اینطور باشه باید منتظر انقلاب گرین در اردیبهشت ماه باشیم!
======
با اجازه ،ضمنآ قضیه این ACTIVE PFC Optional رو که تو بورشور برای مدل های GP480A , GP530AB هست میشه بگید چیه !!؟؟ چون من هر چی از این مدل دیدم non-PFC بوده !!
فکر میکنم که این مورد (PFC Optional) برای اینه که اگه کسی (ارگانی) پاور رو به صورت عمده و با فاکتور PFC خواست گرین هم میتونه براش بزنه
دلیل این کار هم که PFC رو آپشنال کردند ، به احتمال زیاد تعدیل قیمت این پاورها هست ( هر چی باشه در سری +B هستند)
سپاس
J.Omrani (04-03-08), Mahdi_Moosavi (04-03-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نام خدا
مهدی جان؛
سلام،
- گرین در گذشته ، با کمپانی های زیادی کار کرده است که هر کدام به فراخور شرایط خاص خود، دارای فراز و نشیب های بسیاری بودند. همانطور که شما هم اشاره فرمودید ، یک سری مدل GP330A, GP380A در طی سال 84 به بازار عرضه گردید که متعلق به کمپانی Super Flower بود. این کمپانی در کانکتور خروجی این مدل پاورها ، یک عدد PCI-E 6-pin قرار داده بود. اما از وقتی که همکاری گرین به طور کامل در دو کمپانی Seventeam, hec خلاصه گردید ( بهمن ماه 84) شما شاهد یک نظم مشخص و دقت در چیدمان کانکتورها بر اساس توانایی هر مدل پاور می باشید.( در پاورهای Seventeam با مدل GP330A, GP380A هیچ خروجی PCI-E ملاحظه نمی شود).
نکته: بعضی از کمپانی های خارجی ، صرفا برای بازار یابی و فروش کالای خود، هر درخواستی که مشتری اشان در مورد کالای ایشان داشته باشد، اجرا می کنند. ولی در مورد کمپانی های مطرح خارجی ، حتی اگر شما هزینه ای بیش از هزینه اجرای تغییرات مورد نیاز خود را هم پرداخت نمایید ( اگر خواسته شما نا متناسب با شرایط کاری محصول ایشان باشد) آن را به راحتی رد می نمایند. ما این تجربه گرانبها را طی بیش از ده سال کار مستمر با کمپانی های خارجی به دست آوردیم و به همین دلیل است که اکنون برروی این دو کمپانی معتبر سوئیچ نموده ایم.
- در مورد مدل پاورهای GP480A, GP530AB طبق هماهنگی های به عمل آمده با hec و در سری جدیدشان ( عرضه اواسط اردیبهشت ماه) یک برد پلاس پروتکشن کنترلر اضافه خواهد شد که توانایی کنترل OTP, OCP را به این دو مدل پاور خواهد داد.
- ویرایش ATX12V V2.2 همچنان در سبد کالای ما وجود خواهد داشت. مگر اینکه با توجه به نیاز و تقاضای بازار حذف شوند. یعنی اگر بازار این تفاوت قیمت بین 2.2 و 2.3 را قبول نماید ( که البته در سطح گسترده بعید به نظر می رسد) این اتفاق رخ خواهد داد.
- در این مورد هم جناب مهراد عزیز توضیح کامل را بیان فرمودند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهراد جان؛
سلام،
پاور GP680R از سری IPC پاورهای گرین ، زودتر از GP480R عرضه می گردد. GP680R همانطور که شما هم عنوان فرمودید، در اواسط اردیبهشت ماه ( با قیمتی در حدود 400 هزار تومان) و پاور GP480R هم در اوایل تابستان 87 ( با قیمتی در حدود 280 هزار تومان) عرضه خواهند شد.
با تقدیم احترام
M A H R A D (04-03-08), Mahdi_Moosavi (04-03-08), PCminister (04-03-08), yemojud (04-03-08)
Who needs a 1kW PSU? Four-way CrossFire with 625W
اين مقاله خيلي جالب هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.hexus.net/content/item.php?item=12203
I M A N (05-03-08), PCminister (05-03-08)
|
ASUS unveils their first gaming desktop, the ARES CG6150. The company claims this machine delivers "breathtaking performance in a menacing armor-cladded case."
We're still waiting for the official press release, but that's ASUS first gaming desktop attempting to intimidate you from the CeBIT floor. The ARES CG6150 is said to offer "breathtaking performance in a menacing armor-cladded case." We'll see. One thing's for sure, they've taken more than a few design hints from Alienware. Under the armor you'll find a Core 2 Extreme CPU with support for up to 8GB of DDR3 memory, NVIDIA's 3-way SLI graphic technology, up to 4 Terabytes of hard disk, Dual Power power modules and liquid cooling. Grrr.
Republic of gamers, unite!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
PCminister (25-07-08)
آقا امید من دومی رو گذاشته بودم ولی بابت اولی خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام.می بخشید کمی بی ربطه .ولی من HYPER 212 رو با یک فن گرین اضافی با کلی زحمت بدون دفترچه راهنما نسب کردم.عالی شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:AMD X2 6000 که به حرارت معروفه.بدون کوچکترین مشکلی تا 3.52 اور شد.روی CROSSHAR .
حرارت در گرمترین شرایت از مرز 55 عبور نکرد.در بازی FRONT LINE در حدود 30 دقیقه.با اخرین جزئیات.
ممنون میکرون جان .واقعا از راهنماییت ممنونم.
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
PCminister (14-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks