من تعداد لایه هارو چند بار کم و زیاد کردم اما بازم نشد ... 1 دور چسب زدم نشد .2 بار نشد . 3 بار نشد .4 بار که زدم مشکل در حل شد ولی دیگه دیسک رو نمیتونست بخونه و Eject میکرد
Printable View
من تعداد لایه هارو چند بار کم و زیاد کردم اما بازم نشد ... 1 دور چسب زدم نشد .2 بار نشد . 3 بار نشد .4 بار که زدم مشکل در حل شد ولی دیگه دیسک رو نمیتونست بخونه و Eject میکرد
ميتوني يه عكس از جايي كه چسب ها رو چسبوندي بگيري اينجا بزاري؟نقل قول:
اینم عکس اون جایی که چسب زدم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درست چسب زدی و نباید مشکلی باشه فقط تعداد لایه ها رو زیاد نکننقل قول:
والا چه لایه ها کم باشه چه زیاد بازم کار نمیکنه .. گفتم که " 1 دور چسب زدم نشد .2 بار نشد . 3 بار نشد .4 بار که زدم مشکل در حل شد ولی دیگه دیسک رو نمیتونست بخونه " .. یکی از رفیقام میگه باید تسمه رو عوض کنی
تسمه هم راه حل خوبیهنقل قول:
سلام به همه .
من شدیدا نیاز به DVDwr دارم . حدود 30 فش40 هم می تونم هزینه کنم . یه DVD ROM لایتون دارم که خرابه .
فقط یک CD WR asus daram . واقعا ازش راضی هستم 5 ساله که دارم و الان هیچ سی دی رو نسوزونده و با 52 هم رایت می کنم . البته DATA .
من یک DVD Wr می خواهم که کار خواندن رو هم باید بهش بدم . البته فقط خواندن DVD . خواندن CD رو به CD Wr می دم .
با توجه به تجربه بدی که لایتون داشتم ، دوست ندارم دیگه از لایتون استفاده کنم .
نظر خودم روی Samsung هست ، امیر عزیز هم این مارک رو پیشنهاد کرد . بار کاری من خیلی کم هست .
در این حد که از بیرون DVD بگیرم و نصب کنم + از فایل هام BackUp بگیرم . گاهی هم DVD فیلم از دوستان بگیرم که یا Write می کنم یا Copy .
شاید در ماه 20 تا DVD رایت کنم و تمام DVD ها رو برای خواندن به DVD WRiter می دم .
نظر شما چی هست !؟
با سلام
من می خوام یک کافی نت را راه اندازی کنم لطفاً مرا راهنمایی کنید در مورد شبکه کردن و راه اندازی آن
پست شما چه ربطی به این تاپیک داره ؟ ! ؟! ؟!
لطفا در جای درستش پست بزنید !
جناب Cyber سوال شما هم ربطی به این تاپیک نداره .... لطف کن در جان خودش مطرح کن تا سریعتر به جواب برسی