پاسخ: مشکل باز نشدن درب سی دی رام ها بعد از یه مدت
نقل قول:
دلیل اصلیش بر میگرده به ضعیف شدن یکی از خازنهای مودم که کارش کم کردن نویزه خط تلفن و جلوگیری از برگشت ولتاژ خط به مودم هست دلیل باز نشدن اپتیکال درایوها هست !
حاجی دمت گرم
عجب راهنمایی کردی زدی تو خال
رفتم مودم از برق کشیدم dvdrom عین فرفره میاد بیرون :1. (38):
حالا خارج از شوخی
من هم همین مشکل رو دارم
تسمه کاملا شله
چرا وقتی یه سی دی تو درایو هست راحت میاد بیرون و مشکلی نداره ؟
راستی از کجا میشه تسمه تهیه کرد من تو رضا گیر نیوردم
تسمه رو از مغازه هایی که لوازم الکترونیکی میفروشن ( آی سی مقاومت و کلا از این جور چیزا ) نری از مغازه الکتریکی بخری !
Destiny من اصلا در اپتیکال درایوهام رو با دست نمی بندم !این سامسونگه هم چون خودش زورش نمیرسه ببنده من کمکش می کنم .
سامسونگ همین جوری هست
منم یکی داشتم همینطوری شده بود
چند نفر دیگه هم از سامسونگ هاشون ناراضی بودن دیدم
سلام؛
فکر کنم مشکل از مغناطیس شدن قسمت بالایی درب درایو هست. به این ترتیب رها کردن دایره مغناطیسی نگه دارنده سی دی دچار مشکل می شود. یک راه این است که یک نوار چسب دایره شکل و با قطر مناسب در قسمت دایره درب درایو (یعنی قسمت بالا)بچسبانیم تا فاصله دو قسمت زیادتر شود و نوار چسب را نباید به قسمت لاستیکی دایره ای شکل مغناطیس که در پایین قرار دارد و به موتور گرداننده متصل است بچسبانیم زیرا این قسمت باید از پایین به سطح دایره داخلی دیسک سی دی بچسبد و آن را با سرعتهای متغیر بچرخاند و لغزیدن این قسمت باعث لیز خوردن دیسک می شود و کلا درایو از کار می افتد(اشتباهی که دوستان می کنند).
و اما راه دیگر که امتحان نکرده ام و امیدوارم دوستان امتحان کرده و مرا نیز باخبر نمایند این است که با استفاده از گرمای شدید و نه داغی شدید دایره فلزی دارای خاصیت فرومنیتیک قسمت بالایی درایو را که باعث فشرده شدن سطح دایره داخلی دیسک سی دی به قسمت مغناطیسی پایین می شود؛ از مغناطیس بودن خارج کنیم. در واقع به علت نزدیک شدن و دور شدن های متوالی دایره مغناطیسی پایین به دایره فرومنیتیک بالا؛ این دایره نیز خاصیت مغناطیسی نسبی پیدا کرده و پس از مدتی شدت جذب آن به دایره مغناطیسی پایین افزایش می یابد و این نیروی جذب افزایش یافته از نیروی رها کننده بیشتر می شود و پس از این حالت با زدن دکمه درب بیرون نمی آید.
لازم به ذکر است دایره فرومنیتیک پایین در یک پوشش پلاستیکی قراردارد و گرمای شدید ممکن است به این پوشش صدمه بزند. بنابراین احتیاط بفرمایید و بهتر است از روش اول استفاده شود.
و السلام
اقا دمتون گرم،مشکل من که حل شد،به قسمت بالایی در دی وی دی رایترم چهار پنج لایه چسب زدم حالا در باز میشه:1. (35):دی وی دی هم میخونه،فعلا که درسته:1. (5):
سلام :
بنا بر تجربه مشکل اصلی از قسمت همین موتور یا تسمه درب هست ...
بعد از یک مدتی جا باز می کنه و گشاد میشه به همین دلیل نمی تونه چرخش موتور رو به چرخ دنده بده ...
البته توجه کنید که چرب شدن تسمه نیز میتونه باعث بوجود اومدن این مشکل بشه !
چون بعضی ها فکر می کنند اگر روغن کاری کنند درست میشه !!!
اگر روغنی شد هم فقط با الکل بشورید ... بنزین و تینر خشکش می کنه ...
من خودم یک مجوعه درایو های خراب دارم که چند تاییشون مشکل درب دارند ...
یکیش رو باز کردم دیدم تسمه و چرخ دنده چرب هست ... با الکل شستم الان هم مدتی هست بستمش روی سیستم !
مثل روز اولش شده ...
برای خرید تسمه می تونید به پشت شهرداری یا خیابان عباسی ( بورس پخش و باند خودرو ) مراجعه کنید ...
کلا تعمیرکار های ضبط تسمه دارند :wink:
البته این راه حل چسب زدن نمیتونه به صورت پایدار مشکلی رو حل کنه،مال من دوباره همونطوری شد:gasp:
barayeinke daresh baz beshe bayad ta computer ra roshan kardi va hanuz windows bala naymade ye surakh ruye dvd drive hast ke faghat ye suzan tush mire ,to hamunja ye suzan foru kon :1. (27):
من این مشکل رو با یه ASUS و SONY دارم/داشتم !
کلا اگه زوری با این درایو های اپتیک رفتار کنی اینطوری میشه ! مثلا خودم با هر چی که نزدیک تر باشه درشو می بیندم ! مثل با پای پیاده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه آرمیچر کوچولو هم گذاشتن واسه این درایو ها که نمی تونه خودشو رو هم تکون بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا من میرم تسمه ش رو سفت تر کنم و نتیجه اش رو اعلام می کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی به نظرم بهترین راه حل عوض کردن اون آرمیچر با یه ژنراتور هست، صد در صد تضمین می کنم این روش رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]