مسئله همينه وقتي سي دي داخل درايو هست اون خاصيت مغناطيسي كاهش پيدا ميكنه و در راحت باز ميشهنقل قول:
Printable View
مسئله همينه وقتي سي دي داخل درايو هست اون خاصيت مغناطيسي كاهش پيدا ميكنه و در راحت باز ميشهنقل قول:
یه مسئله دیگه هم هست وقتی در سی دی رام رو باز میکنیم و سی دی رو داخل قرار میدیم با زدن دکمه Eject درش بسته نمیشه ، خود سی دی رام زور میزنه که درشو ببنده و ما باید هلش بدیم تا بسته بشه .. این مشکل میتونه از کجا باشه ؟ یعنی موتور Eject توانایی تکون دادن یه صفحه رو نداره ؟
اين مسئله مربوط به شل شدن تسمه موتوري ميشه كه كلا كشويي رو عقب جلو ميكنه برا همين تو بسته شدن مشكل دارهنقل قول:
تسمه رو باید تعویض کرد یا میشه کاری کرد واسش ؟
كلا وقتي عيب فيزيكي هست مسئله قابل حل شدن هستشنقل قول:
شما ميتونيد با تعويض تسمه اين مشكل رو برطرف كنيد اگه موتور در ضعيف نشده باشه
متاسفانه هرچی زور زدم نتونستم قاب پشتی DVD رایترمو بازکنم ..... دوستان دیگه ای که این مشکلو داشتن امتحان کردن ؟
براي باز كردن درايو احتياج به زور نيست اول در رو باز بزاريدنقل قول:
بعد ضامن هاي پنل جلوي درايو رو آزاد كنيد
بعد پيچ ها رو باز كن قابهاي درايو رو بردار
به همين سادگي
مگه شما چيكار ميكنيد؟
آها .. شرمنده من وقتی درش بسته بود میخواستم بازش کنم که نمیشد ... آقا من بازش کنم و روی اون قسمت مغناطیسی نوار چسبی کاغذی بزنم در حین انجام این کارا به اپتیک آسیبی نرسه ؟ DVD رایترم هست کلی قیمتشه
اگر اینطور هست خودت سیخش نکن که اشتباه نزنی چشمو چارشو کور بکنی
یک مرکز تعمیر مطمئن و آشنا اگر سراغ داری بده دست اونها چشم بسته ردیفش می کنند
خب نوار چسب كاغذي نزن نوار چسب شيشه اي بزن منظور از همين ساده هاي خودمون كه اونورش پيداستنقل قول:
خيلي مرتب فقط رو قسمت مغناطيسي
به بقيه درايو هم كار نداشته باش چشم درايو هم همون كنارش هست به اونم كاري نداشته باش
مشكلي هم پيش نمياد نترس بعد از اينكه چسب رو زدي امتحان كن ببين در باز ميشه يا نه اگه بازم باز نشد نياز داره يه لايه ديگه چسب هم بچسبوني روي همون لايه قبلي
چسب ها رو هم تميز بچسبون