دوست عزیز میشه از اونی ک گفته شده عکس بزارید من ک نمیدونم کدومه. در ضمن واسه سی دی رامم کار میکنه؟ چون دی وی دی رام دستم نیس الان تا چک کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بیشتر توضیح بدین؟ شاید به ی دی وی دی رایتر نگاه کنم متوجه بشم ولی ندارم تا چک کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مشکلتون حل شد؟ اگه حل شده بگین.ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=========
دوست آریایی میشه یه عکس از اون موتور S بدین؟ نمیدونم کدومه.
=========
دوستانی ک پست همراه با عکس میزارن لطفا عکسا رو یه جا دیگه آپلود کنید یا همینجا پیوست کنید اگه امکان پیوست باشه. آدم سردرگم میشه والا! مجبور شدم عکس یکی از پستارو از ی انجمن دگ گیر بیارم!
=========
یه جا هستش دو تا کامپیوتر قدیمی و هر کدوم ی دونه سی دی رایتر با سی دی رام داره. یکی از سی دی رامارو با کمک اون پست سهراب حل کردم. پست خوبی بود. بقیشو میخام با راه های دگ ک گفته شده برم تا ببینم کدوم بهترینه و تجربه بشه. این تاپیک خیلی عالی پیش رفته تا حالا. هر آموزش دیگه ای باشه بزارید. ممنون.

Bookmarks