mohammad1985 (01-11-11), online_on (23-05-09), phenom II (23-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
به نقل از سایت DVB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تسمه جلوی درب رو که به سیستم مکانیکی متصل هست رو باید در بیارید و ببرید یدونه مثلش بخرید فقط با این تفاوت که تسمه ای که میخرید داخل تسمه فعلی فیت قرار بگیره
یعنی محیط خارجی تسمه جدید باید به اندازه محیط داخلی تسمه قدیمی باشه
به قول خودمون تنگتر باشه ولی خیلی کم
مشکل حل میشه .
mohammad1985 (01-11-11), online_on (23-05-09), phenom II (23-02-09)
ماله منم اینطوری شد تسمشو عوض کردن یدونه تنگتر انداختن روش مشکل کاملا حل شد یه قرون پول هم نگرفتنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
now that we're dead
We've learned how to live
دلیل اصلیش بر میگرده به ضعیف شدن یکی از خازنهای مودم که کارش کم کردن نویزه خط تلفن و جلوگیری از برگشت ولتاژ خط به مودم هست دلیل باز نشدن اپتیکال درایوها هست !
آقا ميشه زير ديپلم توضيح بدي . من موندم سيستم هائي كه مودم ندارن يا مودم به اينترنت وصل نيست چرا اين مشكل وجود داره . ممنون ميشم توضيح بديد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-02-09), Labyrinth (23-02-09), MoBiN.R (23-11-09), shahab_blaster (23-02-09), vandelin (24-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
فکر میکنم به قدرت موتورش هم مربوط باشه !!! شاید مثلا موتوری که میخواد زور بزنه و در رو باز کنه ...ضعیف شده باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه برادر من شما که دیپلم مداری چرا اومدی اینجا !؟ من بخوام سوالهای شما رو توضیح بدم 3 تا کتاب میشه ازش در آورد بحث خیلی تخصصی تر از این حرفهاست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
rez (24-02-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست منآخه برادر من شما که دیپلم مداری چرا اومدی اینجا !؟ من بخوام سوالهای شما رو توضیح بدم 3 تا کتاب میشه ازش در آورد بحث خیلی تخصصی تر از این حرفهاست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا واقعا برا من جالبه این بحث
من تا حالا فکر میکردم که مشکل از تسمه هست واقعا چه اشتباهی میکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه برا منم توضیح بدی ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا دلیلش اینه که خازنی که توی مودم نصب شده فشار میاره به پاور میزنه مونیتور مونیتور هم چون تیونر نداره باعث میشه درب سی دی رام باز نشه ! خوب باید برای اینکه درایوتون درست بشه باید از تلوزیون به جای مونیتور استفاده کنید !
کل این پستهای من برای این بود که یه نمه بخنیدید ! در ضمن اگه یه نگاهی به وضعیت من بکنید میبینید که من الان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قاطی کردم ! پس زیاد جدی نگیرین !
اما خارج از شوخی باز نشدن درب یا بسته نشدن اون در اکثر موارد از شل شدن تسمه هست ( البته نه در همه موارد ) که دوستان هم اشاره کردن ! حالا من دلیل اینکه اکثر درایوهای اپتیکال موجود در بازار اینقدر بی کیفیتن رو نمی دونم خودم تا حالا از سی رام و رایتر و همچنین دی وی دی رام و دی وی دی رایتر های با مارکهای سونی سامسونگ ایسوس استفاده کردم که در اکثر مواقعه به مشکل بر خوردن ! البته از ال جی هم استفاده کردم منتها در یک مورد و از مجبوری !
الان مشکلی که درایو سی دی رایتر سامسونگ خودم داره اینه که درش که اگه سی دی توش نباشه اصلا باز نمیشه باید با زور بازش کنم ! یا یه چندتا ضربه جانانه میزنم بهش ! یا یه میله مخصوص باز کردن در سی دی رام دارم که با اون هم باز میشه ولی روش زوری حالش بیشتره ! البته اکثر مواقعه یه سی دی توی درایو هست که اون باعث میشه در راحت باز بشه ولی برای بسته شدنش حتما باید کمکش کنم .
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 24-02-09 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من عقیده دارم این مشکل باز نشدن درب همش به خود شما ربط داره !!
حالا چرا ؟ توضیح میدم
تا اونجایی که اطلاع دارید در ایران مشاالله همه زورشون زیاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و شاید اطلاع ندارن کلیدی که روی دی وی دی رایتره برای باز و بسته کردن درشه نه برای خوشگلی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دست میزنه با پا میزنه خلاصه همه جوره در رو میبندن غیر از اون جوری که باید ببندن
البته منکر این نمیشم بعضی دی وی دی رایتر ها کلا از بنیاد مشکل دارند
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks