دوستان لطف کنن یه نتیجه گیری کلی بکنن ببینیم کدوم دی وی دی رایتر ساتا از بقیه بهتره؟
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
دوستان لطف کنن یه نتیجه گیری کلی بکنن ببینیم کدوم دی وی دی رایتر ساتا از بقیه بهتره؟
با تشکر
|
|
Administrator
بهترینی وجود نداره ... هر درایوی معایب و مزایایی داره
ولی من در کل Liteon 20x و Asus رو ترجیح میدم
توی عصر ارتباط سازگار ارقام
تبلیغ یه dvdrw جدید کرده
لایتون 20x ساتا به همراه لایت اسکریب
اگر این وارد بازار شده باشه اینو بگیر
مدلشو فکر میکنم ننوشته بود
من با سامسونگ و Lite-on موافقم البته اون مدل هایی از سامسونگ که هنگام شناسایی تو ویندوز عبارت TSSTcorp قبل از مدل دستگاه نمایش داده میشه و ضمانت سام سرویس هم دارند نه هر سامسونگی!!! این مدل ها رو توشیبا و سامسونگ مشترکا تولید کردند. لایتون هم عالی هست و جنس خوبی داره Asus هم ایییی بدک نیست
Labyrinth (15-10-08)
کاربر شهرسختافزار
دوستان ممنونم از راهنمايياتون!خوب مثلا لايتون و سامسونگ!كدوم بهترن؟هركدوم چه معايبي دارن؟
هردو خوب هستند هر کدوم رو انتخاب کنید ضرر نکردید هر دو شون یک کار انجام میدن "رایت" تو کارشون هم خوب عمل میکنند من شخصا رایترم رو سامسوگ انتخاب کردم و DVD ROM رو لایتون پیشنهاد میکنم شما هم همراه رایتر یه DVD ROM تهیه کنید و با رایتر فقط رایت کنید لنز Read رایتر ها عموما ضعیف هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز بهترین و با کیفیت ترین درایو نوری الان برند PLEXTOR می باشد که 24x می باشد.
مدلی که من به شما پیشنهاد می کنم px-l890s
توجه داشته باشید که این محصول را فقط با گارانتی سازگار یا میلاد افزار تهیه فرمایید.نمونه قلابی این برند در برخی از گارانتی های متفرقه مشاهده می شود
قیمت این محصول هم حدود 45000هزار تومان هست.
www.plextor.com
green day (12-05-11)
فقط سوزوكي.
بهترينه
کاربر شهرسختافزار
با درود بر شما!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دی وی دی ریتر NEC رو با 2سال گارانتی سازگار خریدم!
اما دوست عزیز،من فکر نمی کنم سوزوکی(خد اقل چیزی که من دیده ام)جنس خوبی باشه.....
سپاس
آخرین ویرایش توسط saeed25 در تاریخ 28-02-08 انجام شده است
دوست عزیز من درایو سوزوکی به تعداد 5 عدد برای رفقا خرید کردم و خودم هم دارم و همه ازش راضی هستند فکر کنم سوزوکی بهترینشه حتی رایترش هم دی وی دی هایی که دی وی دی رامم نمی خوند رو به راحتی می خونه
saeed25 (27-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks