سلام
مودم تو سرعت تاثیر داره ؟
مودم کم بود رفتی سراغ چنین مودمی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz.shie برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این همه مارک خوب و سازگار با ISP های کشور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم چنین مارکهای باید اختصاصی یک شرکت یا ISP باشد
از اسمش که معلومه باید سفارش کشورهای عربی باشه این چینی ها زده براشون بنظرم برد اصلی و دم تشکیلاتش TP-LINK باشه و اینا ریمارک کردن
کاربر شهرسختافزار
سلام
مودم تو سرعت تاثیر داره ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
ADSL زیاد نه چون سرعت اینترنت به مراتب کمتر از توان مودم هست البته سازگاری مودم با DSLAM ها هم تاثیر گزار هست.
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Firebirds برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه کامل توضیح بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من یه ایسوس 602 داشتم دقیقا با همین روش شما خرابش کردم
خودم بازش کردم خازنش رو دیدم باد کرده عوض کردم یه مدتی درست بود ولی به هر حال ما یه مودم خریدیم
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks