حق آب و گل داره
Mahdi_Moosavi (26-06-09)
|
|
حق آب و گل داره
درسته.
این کارت خودم هست
http://www.soundblaster.com/products...&product=14184
ینم کارت انبرد اگر اشتباه نکنم
http://www.realtek.com.tw/products/p...n=4&ProdID=135
حق آب و گل داره
میبینی مهدی؟ این کسرا از اولشم بامن لج بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دوستان شماها چه پلیری رو برای پخشmp3 و چه کانفیگی استفاده میکنین؟
عضو VIP شهرسختافزار
ها ! مهندس جدیدا من رو هم تحویل نمیگره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از JetAudio استفاده می کنم و معمولا از اکولایزر های سبک Rock استفاده میکنم . یعنی فرکانس های پایین و بالا رو حدودا تا 3 الی 4db افزایش می دم ، فرکانس های میانی رو در همون حالت Default تنظیم می کنم .
.
.
....
......
Emperatour (26-06-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود هدفون شما هم توی این قضیه نقش داره... یعنی بالا بردن توان یک بازه فرکانسی روی یک هدفون دقیقا همون تاثیر رو روی یک هدفون دیگه نداره. و البته همینطور تشخیص گوش همه از توان یک بازه فرکانسی یکسان نیست. برای همین خیلی نمیشه روی پروفایل های بقیه (و پروفایل های Default نرم افزارها) حساب باز کرد.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Emperatour (26-06-09), K A S R A (26-06-09)
حق آب و گل داره
|
|
حق آب و گل داره
Mahdi_Moosavi (26-06-09)
البته توی محصولات Realtek یک چیپ خوب هست که اونم ALC889 هست و تفکیک واقعا خوبی دارد
البته EAX 2.0 پشتیبانی میکنه ولی بطور کامل از HD و ... پشتیبانی میکنه
قدرتش به عنوان یک کارت صدای آنبورد واقعا در سطح بالایی هست
ولی X-Fi سری موزیک اکستریم یک چیز دیگه هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks