سلام دوستان من یک نرم افزار دانلود کردم از سایت زیر که ارتباط داره به مشکل بنده وهمکاران لطفاًسرچ کنید driveridentifier_setup.exe
Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من یک نرم افزار دانلود کردم از سایت زیر که ارتباط داره به مشکل بنده وهمکاران لطفاًسرچ کنید driveridentifier_setup.exe
Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops.
مشکلتون حل شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sohrab92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این رو دیدم ولی اعتباری به این All driver ها نیستااا
هر چند بعضی وقتا باید تست بشه
کاربر شهرسختافزار
نه مشکل حل نشد .این نرم افزار تست شد برای آپدیت نرم افزار های موجود ونصب شده است
برای کارت اسناز آپدیتی نیست
از این 2 تا استفاده کنید
خودم انواع این کارتهای آنالوگ باهاشون راه میندازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 7130-xp.rarphilips_saa713x_64bit.rar
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 26-01-15 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سایت آپلود عکس رایگان
به این آدرس برید
میونی هر فایلی را ارسال کنی nsert video-insert imige
- - - Updated - - -
sohrabazizpuor@yahoo.com
نرم افزاری که من در اختیار دارم
video cd
CREATOR
vcc 1.0 er.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-01-15 انجام شده است
بهترین اپلود سنتری هست که تا حالا باهاش کار کردم.
آپلود عکس
کاربر شهرسختافزار
snazio tv/capture 7130 ممنونم از سرعت عمل بالای شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این درایور رو تست کنید خبرش رو بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asal25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s345181312.onlinehome.us/down...920.110920.zip
http://kworld.server261.com/kworld/C...920.110920.zip
کاربر شهرسختافزار
فایل اول لینکش خرابه دانلود نمیشه فایل دوم هم به چیپست ش جور نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بصورت منوال و have disc نصبش کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asal25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks