برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه من که با RealTeck خصومتی ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی واقعا Realteck اینقدرا هم تعریفی نیست مهدی خان ... لا اقل کسایی که تجربه صدای کارتای X-Fi رو داشته باشن حرف منو تایید میکنن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود من تا قبل از این که کارت X-FI XTREME GAMER FATILITY PRO CREATIVE SOUND
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخریده بودم واقعا فک می کردم صدای با کیفیت همینیه که Realteck تولید میکنه ...صدای این کجا و صدای
High definition RealTeck کجا ... واقعا قابل قیاس نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تنظیما رو هم من همه جوره همه حالتای ممکنشو روی Realteck آنبرد خودم ست کردم ولی صدا تقریبا هیچ تغییری نمیکنه ... تازه بدترم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برعکس روی این کارت X-Fi کوچکترین تنظیمی صدا رو تغییر میده ... مثلا SR رو از 96KHz که میارم روی 192KHz
تفاوت صدارو واقعا میشه احساس کرد ... قبلا هم گفتم مخصوصا صداهای با فرکانس بالا 16Khz - 20Khz واقعا شنیده میشه ...
فیلتر هایی هم که میگی بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و دردی و دوا نمیکنه ... (منظورم فیلترای دیجیتالی هست) که نمیتونه کاملا نویز رو از بین ببره
در ثانی تاثیر این فیلترا روی رزولوشن های 24 بیت به بالا (تجهیزات حرفه ای صدا) و Sample Rate های 48KHz به بالا مشخصه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فیلترایی که خود Accelerator Processor اعمال میکنه تنظیم فرکانسی و تفکیک صدای خیلی دقیقی انجام میده ...
دیگه صداهای سه بعدی و سطوح صدا و نمیدونم توانایی چیپای Realteck و این حرفام که دیگه واقعا بچه گول زنکه... مهدی خان
به هر حال از قدیم گفتن دود از کنده بلند میشه نه از High Definition برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks