Dlink هم توي مودمهاي ارزان قيمت مودم خوبه.
کاربر شهرسختافزار
Dlink هم توي مودمهاي ارزان قيمت مودم خوبه.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله واقعا Dlink جزو بهترین هاست ... ولی مثلا تو همین شیراز اکثر آی اس پی ها Dlink رو پشتیبانی نمیکنند ... من خودم Dlink داشتم ... به دلیل عدم ناسازگاری با همیارنت رفتم یه دونه پورشه به قیمت 28 دوپورته خریدم ... که واقعا هم کارش عالیه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (02-01-10), ripek (02-01-10)
کاربر شهرسختافزار
وحيد جون. هميار نت عاليه. اما اينکه فلان مودم اي دي اس ال با فلان مرکز ISP همخواني نداره هيچ توجيه علمي نداره و اين ضعف مديريت اون ISP و عدم آشنايي اون رو با سخت افزار مودمها مي رسونه عزيزم.(با اينکه مديريت هميار نت(جناب مهندس .....) هم خوبه).
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (02-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره ... من که از آقای اس... مجانی میگیرم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خب مثلا لاوان و امین نت هم فقط وفقط از Dlink پشتیبانی نمیکنن ... یعنی به این صورته که نیم ساعت کانکت هستی ... یهو DC میشی و باز 15 مین وصلی ... باز DC میشی و چراغ لینکت دائم چشمک میزنه ... در صورتی که نباید اینطور باشه ...
پی نوشت: اس ام اس باحال داشتی بفرست بیاد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (02-01-10)
کاربر شهرسختافزار
فقط SKYNET
عضو VIP شهرسختافزار
نمیشه گفت فقط فلان و فقط بهمان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما ایرانی ها عادت کردیم که هر چیزی رو خودمون داریم و استفاده میکنیم ... میگیم بهترینه ...
در صورتی که قطعه باید زیر بار تست و فشار قرار بگیره و جواب خودشو حداقل یک سال پس بده ... اونوقت بگیم فلان جنس خوبه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (02-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ضمن تاييد فرمايش وحيد جان هميشه بهتره که يه نگاهي به اعتبار برند در سطح جهاني و سايتهاي معتبر جهاني بندازيم.
در حال حاضر بزرگترين کمپاني توليد کننده قطعات شبکه در دنيا تمام اساتيد شبکه در دنيا(اونايي که مدارک مايکروسافت در زمينه شبکه و Cisco رو دارن) مي دونن که کمپاني Cisco هست و حتي مديريت 90٪ شبکه هاي ايران تحت محصولات و پروتکلهاي اين شرکته.
حال اينکه توي صفحه اول بقرند Linksys اگر بريد ميبينيد نوشته که LinkSYS by Cisco و اين نشون دهنده اعتبار و ارزش اين برند در سطح جهانيه.
D J V A H I D (02-01-10), hamid3pnn (09-10-10)
کاربر شهرسختافزار
linksys - tplink - asus - zyxel
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks