نسنخه HD SENITEL که در hiren boot cd وجود دارد . گزارش دقیقی از وضعیت هارد اعلام میکنه .
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهندس: کدام نسخه hiren این قابلیت را دارد؟ من ورژن قدیمی اش را دارم که حدود 662 مگ هست و به روی cd رایت میخوره !!! البته این نسخه رایگان هست و نسخه های جدید اش انگار پولی هستند !! طبق گفته سایت زیر !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
Hirens' Boot CD 15.2 / DVD 15.2 Restored Edition 1.1 -
سپاس
نسخه 11 هم این برنامه رو داره . تو قسمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
harddistools
توی نسخه جدید سایت هیرن هم هست
میتونی دانلود کنی
Hiren's BootCD 15.2 - All in one Bootable CD » www.hiren.info
کاربر شهرسختافزار
ممنون: پس قضیه رایگان و غیر رایگان بودن اش چی هست؟ الان برم دانلود کنم بعد موقع اجرا بگه لاینسس وارد کنید چی!!؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونا نسخه های دستکاری شده هستند . خود این برنامه hd senitel رایگانه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور شما این هست که خود برنامه اش را جداگانه دانلود کنم؟ به جای hiren
Hard Disk Sentinel Pro 4.60 Build 7377 Final + Portable
سپاس
این تحت ویندوزه . اون یکی که تو سیدی هیرن هست . نسخه بوتیبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali_sha (21-11-15)
کاربر شهرسختافزار
مهندس» منظور شما این هست ان فایل 3 گیگی که برای هایرن هست را دانلود کنم (ورژن 15.2؟ من عاقبت منظور شما را متوجه نشدم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نصف ابزار هاش رایگان هست و نصف اش پولی گمان کنم !! hd senitel جز رایگان ها هست توی ورژن 15.2؟
هیرن ابزار زیادی برای تست هارد دارد . hd senitel هم یکی از همین ابزار مفید بررسی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دانلود hiren به مجموع این ابزار تست دسترسی خواهید داشت .
سالهاست از نسخه 9.0 از هیرن استفاده میکنم . مشکلی با هیچ نرم افزاری در داخلش نداشتم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks