با سلام
دنبال یک نرم افزار می گردم که بتونه با اسکن هارد مشکلات اش را بگه !! از نظر بدسکتور و...........
لطفا یک نرم افزار خوب معرفی کنید که هم از طریق بوت تیبل تست کنه و...
سپاس
با سلام
دنبال یک نرم افزار می گردم که بتونه با اسکن هارد مشکلات اش را بگه !! از نظر بدسکتور و...........
لطفا یک نرم افزار خوب معرفی کنید که هم از طریق بوت تیبل تست کنه و...
سپاس
|
ممنون مهندس: کدام نسخه hiren این قابلیت را دارد؟ من ورژن قدیمی اش را دارم که حدود 662 مگ هست و به روی cd رایت میخوره !!! البته این نسخه رایگان هست و نسخه های جدید اش انگار پولی هستند !! طبق گفته سایت زیر !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
Hirens' Boot CD 15.2 / DVD 15.2 Restored Edition 1.1 -
سپاس
نسخه 11 هم این برنامه رو داره . تو قسمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
harddistools
توی نسخه جدید سایت هیرن هم هست
میتونی دانلود کنی
Hiren's BootCD 15.2 - All in one Bootable CD » www.hiren.info
ممنون: پس قضیه رایگان و غیر رایگان بودن اش چی هست؟ الان برم دانلود کنم بعد موقع اجرا بگه لاینسس وارد کنید چی!!؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونا نسخه های دستکاری شده هستند . خود این برنامه hd senitel رایگانه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
منظور شما این هست که خود برنامه اش را جداگانه دانلود کنم؟ به جای hiren
Hard Disk Sentinel Pro 4.60 Build 7377 Final + Portable
سپاس
این تحت ویندوزه . اون یکی که تو سیدی هیرن هست . نسخه بوتیبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali_sha (21-11-15)
مهندس» منظور شما این هست ان فایل 3 گیگی که برای هایرن هست را دانلود کنم (ورژن 15.2؟ من عاقبت منظور شما را متوجه نشدم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نصف ابزار هاش رایگان هست و نصف اش پولی گمان کنم !! hd senitel جز رایگان ها هست توی ورژن 15.2؟
هیرن ابزار زیادی برای تست هارد دارد . hd senitel هم یکی از همین ابزار مفید بررسی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دانلود hiren به مجموع این ابزار تست دسترسی خواهید داشت .
سالهاست از نسخه 9.0 از هیرن استفاده میکنم . مشکلی با هیچ نرم افزاری در داخلش نداشتم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks