زیاد پی تعمیرش نباش . هارد بدسکتور مخصوصا مثل مورد شما فیزیکی درست بشو نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جالبه الان شده 16 تا بدسکتوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا راهی نداره درست شه؟
تعمیر کاری هست بتونه درست کنه؟
زیاد پی تعمیرش نباش . هارد بدسکتور مخصوصا مثل مورد شما فیزیکی درست بشو نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aliebrahimi04 (14-10-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
الان یه چیزی رو فهمیدم.!
وقتی جهت هارد رو عوض میکنم یعنی عمودی میکنم تقریبا مشکل حل میشه!
منظورم از مشکل اینه که وقتی این صدای خاص از هارد در میاد ویندوز هنگ میکنه.این صدا هم همیشه نیست بعضی اوقات اتفاق میفته که اون موقع هست که سیستم هنگ میکنه.به گمونم مشکل از درایو c هستش.
کاربر شهرسختافزار
میشه از این هارد بعنوان هارد دوم روی سیستم استفاده کرد و فقط از پارتیشن دومش استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم بدسکتور توی پارتیشن c باشه
با توضیحاتی که میدی . این هارد وقتی با تغییر وضعیت بهتر میشه مشکل مکانیکال داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان اینقدر با این هارد ور نرو هد توی پلاتر گیر کنه تمام اطلاعاتت به فنا میره هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد باید خدا تومن هزینه کنی شاید یه بخش از اطلاعاتت بر گرده
*MoJtAbA* (14-10-14), aliebrahimi04 (14-10-14), mehrdad_ab (14-10-14)
کاربر شهرسختافزار
انقدر برام مهم بود که همون اول از اطلاعاتش کپی گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این ور هم چون هارد رو تازه نزدیک به یک ماه هست خریدم و گارانتی هم نداره خیلی زورم میاد 200 تومن پر بشه:(
nima_hl (14-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks