سلام
عید همگی مبارک
بعضی اوقات یه صداهای مشکوکی از هارد بیرون میاد که آدم میترسه هارد یه چیزیش بشه بعد کلی اطلاعات بپره!!!
نرم افزاری میخواستم برای تست هارد
سلام
عید همگی مبارک
بعضی اوقات یه صداهای مشکوکی از هارد بیرون میاد که آدم میترسه هارد یه چیزیش بشه بعد کلی اطلاعات بپره!!!
نرم افزاری میخواستم برای تست هارد
|
برنامه hd senitel رو نصب کن و از قسمت overview یک اسکرین شات بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-10-14), aliebrahimi04 (13-10-14), Rezasam1 (13-10-14)
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://8pic.ir/images/ssnvza710f2f79spcqh6.jpg
ظاهرا 8 تا بد سکتور دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات هاردم خیلی برام مهمه.چی کنم؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اطلاعات هاردتون خیلی براتون مهمه پیشنهاد میکنم یک ثانیه دیگه هم سیستمتون را روشن نکنید
فردا صبح یک هارد نو تهیه کنید و روش ویندوز نصب کنید و اطلاعات را از روی هارد قدیمی به روی آن منتقل کنید
اگر بد سکتور شما در اثر تماس هد با پلاتر باشه احتمالا هد یا پلاتر به صورت فیزیکی خراب شدند و احتمال خرد شدن هد و از دست دادن کل یا قسمت زیادی از اطلاعاتتون هر ثانیه وجود دارد
*MoJtAbA* (13-10-14), aliebrahimi04 (14-10-14), haj_farbod (17-10-14), mehrdad_ab (13-10-14), Rezasam1 (13-10-14), SOHR@B (14-10-14), v-abbasi (14-10-14)
شاید باورتون نشه به محض این که دستور رو تایپ کردم صفحه آبی اومد و دیگه نرفت و مجبور شدم سیستم رو دستی خاموش کنم.یه بار دیگه سیستم رو روشن کردم تو تنظیمات بایوس هیچ هاردی رو لیست نکرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه کنم؟
|
یک بار هارد رو درآوردم و یه 10،15 دقیقه موند بعد یه بار دیگه وصل کردم و سیستم روشن شد.سیستم اومد بالا.
الان دارم اطلاعات لازم رو کپی میکنم
چی کار کنم که این طوری بازی درنیاره؟
نشون میده بدسکتور فیزیکی هست . اطلاعات رو بکاپ بگیرید و بعد با برنامه HDDREGENATOR سعی کنید بدسکتورها رو ریکاور کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئن هستید که این کار جواب میده؟
خیر. مطمئن نمیتونم باشم .هر کاری میزان خطا دارد . در مورد هارد شما احتمال بد سکتور فیزیکی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks