برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم انجام نشد.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم انجام نشد.
اگر fail میشه بدسکتور فیزیکال در سکتورهای اولیه دارید . از طریق hdat2 ببنید میتونید بدسکتورها را ریکاوری کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط taha.h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من دقیق نمیدونم کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم، لطفا مراحلی رو که باید انجام بدم رو دقیق و به ترتیب بگید.
گزینه detect and fix badsector را انتخاب کنید .قبل از این هم wipe رو بزنید که هارد کامل فرمت بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط taha.h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
گزینه اول رو انتخاب کردم و یک ساعت و سی دقیقه طول کشید و نتیجش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزینه دوم رو که زدم حدود یکی دو ساعت رفته بود که برق رفت و من هم از اول دوباره ادامه ندادم چون گزینه 2 و 3 زمانش زده بود که 5 روز طول میکشه تا تموم بشه! که خیلی طولانی میشه.
هارد هم تغییر خاصی نکرده است و همونطور که بود، هست.
هارد به طور متوسط 7 تا 8 ساعت طول میکشه . هارد را به عنوان هارد دوم وصل کنید و با این برنامه یکبار LLF کنید .البته به نظر میرسه مشکل هارد شما غیرقابل حل است به دلیل بدسکتور فیزیکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط taha.h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:https://soft98.ir/software/wipe-data/3018-hdd-low-level-formatter.html
SajjadKhati (27-07-21)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار رو انجام دادم و بعد با HHD Reg هم تحت بوت اسکن رو انجام دادم ولی باز هم حل نشد. حالا که مشکل فیزیکیِ آیا قابل حل هست؟
داتشم این تاپیک رو هم میخوندم، مشکل ایشون چگونه حل شد و به کجا مراجعه کردند؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks