lophalab (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
همون اون اشاره کردم که از acronis disc director استفاده کنید . درایور چیپست مادربرد رو نصب کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز روی حالت ahci نصب کردید یا ata-ide
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینایی که گفتین یعنی چی؟
آره درایور چیپست با استفاده از سی دی مادربرد نصب کردم
ویندوز روی حالت ahci نصب کردید یا ata-ide منظورتون چطوریه؟
(من مثل همیشه نصب کردم حلا نمیدونم چطوریه)
راستی علت پایین اومدن سرعت کپی اش چیه؟
|
تو بایوس وضعیت SATA MODE دو حالت داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-AHCI
2-ATA-IDE
شما اگر وضعیت ساتا مود روی IDE-ATA بود تغییر بدید و روی AHCI بگذارید و ویندوز نصب کنید . اینطوری سرعت هاردتون تا حدی بهبودپیدا میکنه .
نه من توی بایوس هیچ چیزی رو تغییر ندادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل هارد هم به sata6 وصله هیچ تغییر هم ندادم توش
فکر کنم بیشتر مال این نرم افزار باشه Intel Rapid Storage technology
این حالت SATA MODE دقیقا کجای تنظیمات بایوس مادربرد Asus p877 vlk هست؟؟؟؟؟؟
دفترچه مادربردت رو نگاه کنی توضیح داده است که کجای بایوس هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردیسک ریفرش خوبه یا بده؟؟
رو هارد من برچسب الاتصال داره نوشته ابوظبی
وسترن750بلو ولی نمیدونم چرا کش16مگ دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (16-12-14)
ریفربیش خوب هست . همه جای دنیا ارزونتر از قطعات نو میفروشند .ولی اینجا مشتری خبر نداره جنس ریفربیش میخره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed 111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
designme (16-12-14), hamed 111 (16-12-14), lophalab (16-12-14), مهدی بهادرفر (16-12-14)
عزیز
سایز پارتیشن نامناسبه
پیشنهادم برای 1 ترا به ترتیب از درایوc
96گیگ
الباقی هم 4 پارتیشن200گیگی
اینو با توجه به اروری ک داده بود گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (16-12-14)
|
سلام
بازم مزاحم همیشگی :D
فکر کنم این هارد 500 قدیمی من یک کمی به مشکل بر خورده بدسکتور گرفته چیکارش کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار low level format کنید دوباره شات بگیرید . وضعیت خوبی ندارد . تعداد بدسکتورها بسیار زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (26-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks