مشکل کال اف برطرف شد؟راستی رو اون هارد 500که میگید قبلا یه ویندوز دیگه داشتید؟یعنی ویندوز عوض کردید؟الان هر دو هارد وصله؟هر چی برنامه بازه رو ببندید.شاید یکی از برنامه ها باعث کندی هارد میشه.راستی آنتی ویروس دارید؟شاید ویروس داشته باشه سیستم.چون وقتی سیستم ویروسی میشه ویروس سعی میکنه تو کل هارد پخش بشه و مدام هارد رو درگیر میکنه
رم شما کمه واسه بازیهای جدید و اون Page fileکه تو پست بالا گفتم ویندوز یه فایل مثلا 5گیگی تو یکی از درایوها میسازه و وقتی که 4گیگ رم اصلی سیستم پر شد از اون 5گیگ هارد استفاده میکنه و معلومه که چون سرعت هارد از رم سیستم پایینتره باعث کندی و مکث میشه.پشنهاد من اینه که رم رو به 8ارتقا بدید.نه فقط برای همین مشکل.کلا میگم.چون حیفه همچین سیستمی فقط 4گیگ رم داشته باشه
آره درست شد ولی الان مثل فارکرای لگ داره ــ نه همین ویندوزی رو که روی همین هارد نصب کردم یکیه حتی نرم افزارهای کاربردیش ـــ مدل ویندوز رو که عوض نکردم ولی روی این هارد ویندوز نصب کردم ــ نه فقط وسترن دیجیتال وصله ــ همه رو بستم تازه برنامه خاصی هنوز نصب نکردم یه جورایی آکبنده ـــ آنتی ویروس ندارم ـــ خب درسته که کمه ولی چطوری روی هارد 500 سیگیت راحت بازی می شد؟ ـــ من نگاه کردم اصلا رم پر نمیشه تازشم 1 گیگ خالیه ــــ من توی هارد قبلی وقتی فارکرای رو اجرا میکردم اول هارد درگیر میشد بعد دیگه هارد چراغش خاموش میشد ولی این هارد از همون اول درگیر میشه تا آخرش که میام بیرون.