alksdj (13-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
موقع تست بنچمارک برنامه ها رو ببند.همینطور آنتی ویروس . این وسطش سکته زده.این هارد رو یکبار پارتشین هاش پاک کنی و با برنامه ACRONIS پارتشین بندی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (13-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
هرچی نرم افزار بود بستم آنتی ویروسم ندارم
برنامه های داخل رم رو هم برداشتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این اکسس تایم نباید تو این سری اینقدرباشه . شما یکبار هارد رو دوباره پارتشین بندی کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین فریم ویر جدید براش اومده
WD Product Update
alksdj (13-12-14), lophalab (12-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), SajjadKhati (14-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
چه طوری پارتیشن بندی کنم؟(منظورم چند تا درایو و هر درایو چند گیگ باشه؟یا فرقی نمیکنه؟به دلخواه)
اکسس تایم باید چند باشه؟
فریم ویر به چه دردی میخوره؟
ممنون
این مشکل مربوط به کرک کال اف دیوتی میشه و ربطی به هارد نداره.هاردتون سرعتش عادیه و مشکلی تو سرعت نداره.برای مشکل فارکرای هم یه پیشنهاد دارم انجامش بدید شاید درست بشه.Page file ویندوز رو غیر فعال کنید.به ترتیب این مسیرو برید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computer>properties>advanced system settings>Advanced>Settings(Performance)>Advanced>C hange
حالا تمام درایو ها رو روی No Paging File ست کنید.سیستم رو ریستارت کنید و دوباره برید رو بازی ببینید درست شده یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط YosefFaraji در تاریخ 12-12-14 انجام شده است
lophalab (13-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14)
ممنونم ولی من همین بازی رو با همین کرک بازی کردم روی هارد 500 ام این ارور رو نمیداد هنوز 3روز بیشتر نشده که هارد رو عوض کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل کال اف 100درصد به کرک مربوط میشه چون خودم قبلا این ارور رو دیدم.اینو دانلود کنید درست میشه:http://www.gofile.ir/dl/37o4/Call.of...ate.1.rar.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (13-12-14)
اون روشی رو که گفتین رو انجام دادم ولی بازم قایده ای نداشت
یک ذره بهتر شد ولی بازم همون جوری کم میاره
آخه هارد 500م اصلا به هیچ وجه مشکلی نداشت با اون که 16 مگابایت کشش بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب اینجاست که از بازی میام بیرون تا 1 دقیقه همون جوری هارد با خودش درگیره و صدا میکنه(البته چراغ هاردم روشنه) البته صداش ضعیفه ولی خب میشنوم
|
مشکل کال اف برطرف شد؟راستی رو اون هارد 500که میگید قبلا یه ویندوز دیگه داشتید؟یعنی ویندوز عوض کردید؟الان هر دو هارد وصله؟هر چی برنامه بازه رو ببندید.شاید یکی از برنامه ها باعث کندی هارد میشه.راستی آنتی ویروس دارید؟شاید ویروس داشته باشه سیستم.چون وقتی سیستم ویروسی میشه ویروس سعی میکنه تو کل هارد پخش بشه و مدام هارد رو درگیر میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم شما کمه واسه بازیهای جدید و اون Page fileکه تو پست بالا گفتم ویندوز یه فایل مثلا 5گیگی تو یکی از درایوها میسازه و وقتی که 4گیگ رم اصلی سیستم پر شد از اون 5گیگ هارد استفاده میکنه و معلومه که چون سرعت هارد از رم سیستم پایینتره باعث کندی و مکث میشه.پشنهاد من اینه که رم رو به 8ارتقا بدید.نه فقط برای همین مشکل.کلا میگم.چون حیفه همچین سیستمی فقط 4گیگ رم داشته باشه
آخرین ویرایش توسط YosefFaraji در تاریخ 13-12-14 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخش دوست گرامی احتمالا اعصاب نداری حالشم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیزحمت یک تست اینجا بذار 5دقیقه وقت میگیره http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...2%D9%87-50061/
ممنونم
lophalab (13-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks