چرا این هارد رو خریدید . این شرکت سابقه درخشانی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HEXATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا این هارد رو خریدید . این شرکت سابقه درخشانی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HEXATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جدی میگید ؟ آخه بنده شنیده بودم که هارددیسک های شرکت توشیبا کیفیت بالایی دارند . کلی هم فایل بازی ، فیلم و پروژه های کارهام را روش انتقال دادم الان دارم تخلیش می کنم چه غلطی کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لیون کامپیوتر خریدم ، آکبند هم بود حالا باید فردا ببرم تعویض کنم .
DOOM999 (18-07-16)
بک کارتن 50 تایی از هاردهای لپتاپی توشیبا خراب دارم . خیلی تبلیغ این سریش رو کردند من بررسی درست و کاملی ازش ندیدم. ولی این شرکت هم مثل هیتاچی به جایی نمیرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HEXATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهندس . الان فکر کنم 150 گیگ فیلم به فنا رفت ! چه غلطی کردم این همه دیتا ریختم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با قیمت 435 هزار تومان تهیه کردم تو این رنج قیمتی هارد چهار ترابایتی هست که مناسب باشه و مشکلی نداشته باشه ؟
AMD>INTEL (18-07-16)
وسترن بلو بگیر . برای ذخیره دیتا مطمئن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HEXATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن سختافزار
راس میگی استاد من ده ساله وسترن میگیرم تاحالا خرابی ازش ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks