USB Hidden Folder Fix
http://www.softpedia.com/get/System/...lder-Fix.shtml
USB Hidden Folder Fix
http://www.softpedia.com/get/System/...lder-Fix.shtml
darvishkhoob (08-01-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش اینو هم وقتی اون درایوو انتخاب میکنم اتفاقی نمیفته و اون قسمتهای هم که فایلهای مخفی شد هم درش هست میزنم اون پیغامی که شاتشو برات میزارم مید در ضمن بعد انتخاب درایو لود رم افزایش پیدا میکن تا به حدودا 94 برسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وویروس داری عزیز دل .با avira rescue cd این هارد رو اسکن کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (08-01-15)
کاربر شهرسختافزار
با کاسپر امتحان کردم با اینم امتحان کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم تاز را افتاد رو سیستم قبل با دیسک کاسپر تست زدم ولی درست نشد
فایلها و فولدر ها روی دیسک توسط ویروس درگیر هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (09-01-15), darvishkhoob (08-01-15)
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون با avira هم تست کنم ممکنه نتیجه بده؟در صورتی ک از کاسپر هم استفاده کردم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله با avira تست بزنید .اینم تست بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Back 2 Normal Mode 2.5.2
darvishkhoob (09-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks