دوست عزیز نگران نباشید ، اولین راه شما میتونید به صورت دینامیکی به صورت چند دیسک استفاده کنید این هم فیلم:
http://amirpcp30.dl4.rapidpars.com/9...tition.mp4.mp4
اما اگه به اشتباه هارد 3 ترابایتتون رو پاک کنید اطلاعاتتون رفته و مجبور به ریکاوری میشید که بازم مقداری از دست میره
راه دوم اگه سیستمی با ویندوز 7 دارید روی اون پارتیشن بندی کنید و با شبکه کردن (2 دقیقه بیشتر کار نداره) اطلاعاتتون رو متقل کنید ، بعد هم ویندوز رو عوض کنید و استفاده کنید
راه دوم رو برای این میگم که هارد رو شما که چند روز از سیستم جدا نکردید همچنان جدا نکنید ، البته اگه من بودم خاموش میکردم و هر زمان هارد خریدم روشن میکردم حداکثر با خراب شدن پارتیشن و نیاز به فرمت ، هارد رو ریکاوری میکردم اما چون برای شما بود توصیه نکردم تا مشکلی هم پیش نیاد
راه سوم و پیشنهادی بنده برای اینکه با همین ویندوز استفاده کنید
شما هارد جدید رو به سیستم دیگه با ویندوز 7 متصل کنید ، نرم افزار minitool رو نصب کنید ، روی هارد راست کلیک و تبدیل به mbr رو انتخاب کنید ، اگه پارتیشنی هست حذف کنید و همونطور که بنده گفتم در پست های قبل پارتیشن بندی کنید و همینطور فرمت ، بعد هم به همین سیستم متصل و استفاده کنید بنده رو هم دعا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks