ویندوزت اگر xp هست . 4 ترا رو نمیشناسه . باید روی سیستم حداقل سون 64 بیت باشه تا 4 ترا روبشناسه .
این هم آموزش تصویری برای سون
آموزش پارتیشن بندی در ویندوز 7
خوب این الان یعنی چیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اره ویندوزم ایکس پیه...من که نمیتونم بشینم سون نصب کنم چون ممکنه اطلاعات هارد 3 ترام دیگه اصلا بالا نیاد....روی همین ویندوز ایکس پی هر جور شده باید بیاد بالا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان 5 روزه که کامپیوترم شبانه روز روشنه از ترس این که اطلاعات هارد نپره منتظر بودم هارد 4 ترا برسه که بتونم بزنم به سیستم که ااون سه ترا رو روی این 4 ترا کپی کنم!!!!چرا نباید بشناسه؟؟الان دقیقا باید چیکار کنم توی این وضعیت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

- - - Updated - - -

جالبه که زده 2 ترابایت کل هارد رو شما از دیسک منگمنت هم یک شات بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

- - - Updated - - -

این گزینه در راست کلیک روی فضای خالی هارد هست
تا زمانی که پارتیشنی ساخته نشده باشه فرمت نمیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره....چرا زده دو ترابایت کل هارد رو؟؟؟اخه روی کارتنش هم زده 4 ترابایت!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظرتون بهتر نیست ببرم بیرون به یه کامپیوتری بدم پارتیشناشو ایجاد کنن؟الان این رفیقمون میگه چون ویندوز ایکس پیه نمیشناسه؟؟یعنی با پارتیشن بندی و...هم امکان داره که نشناسه..ترو خدا کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید