راهش استفاده از ویندوز 7 هست . اگر اول دقیق میگفتی ویندوزتون XP هست بهتون میگفتم .
|
یک سوالی..الان دقیقا باید چیکار کنم!/؟.میشه ببرم روی سیستم یه نفر دیگه که ویندوزش 7 هست هارد رو پارتیشن بندی کنه برام بعد بیارم وصل کنم روی همین ایکس پی بیاره بالا هارده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر ویندوز XP از GPT پشتیبانی نمیکند . هاردهای بالای دو ترا باید به جای MBR از GPT استفاده کنید . ویندوز XP قادر به پشتیبانی از GPT نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام راه سوم رو هم رفتم ولی توی پارتیششن بندی به مشکل میخوره و تبدیل به mbr نداره...فقط با یه تبدیل دیگه که اسمش یادم نیست هارد پارتیشن بندی میشد که اون رو هم انجام دادیم ولی بازم هارد بالا نمیاد روی ویندوز ایکس پی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
پس چطور اون هارد 3 ترایی که داشتم روی ویندوز ایکس پی بالا میومد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما راه سوم رو کامل نرفتی که نشناخته...
شما به ویندوز 7 متصل کنید ، پارتیشن ها رو پاک کنید بعد تبدیل به mbr کنید پارتیشن بندی کنید
باید در نرم افزار minitool روی دیسک راست کلیک کنید تا تبدیل به mbr رو داشته باشه نه روی پارتیشن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین کارو هم کردیم روی دیسک هم راست کلیک کردیم ولی کلا این تبدیلی که میگی نداشت...یک سوال..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .اینقدر اعصابم خورد بود و شد که کشیدم بیرون هارد سه ترابایتوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان اگر ویندوز سون نصب کنم به جای این ایکس پیه همه چی اوکی میشه میاره بالا دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه اشتباه نکنم بایاس هم باید gpt رو ساپورت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیخیال minitool شما low level format رو دانلود و نصب کن (در ویندوز 7) ، هارد رو باهاش فرمت کن (تیک qiuck رو هم بزارید حتما) بعد برید به دیسک منگمنت ، همون اول از شما میپرسه gpt یا mbr که mbr رو انتخاب میکنید بعد هم پارتیشن بندی ، بعد دیگه به سیستمتون متصل کنید و با خیال راحت استفاده کنید دردسر نصب ویندوز هم نداره
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 20-02-16 انجام شده است
دلیلش استفاده ی هارد شما از gpt هست همونطور که گفتم عمل کنید مشکلی وجود نخواهد داشتپس چطور اون هارد 3 ترایی که داشتم روی ویندوز ایکس پی بالا میومد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگر به جای هارد 4 ترابایت اکسترنال سیگیت بک اپ پلاس هارد 4 ترا وسترن مای بوک خریده بودم روی یندوز ایکس پی میاورد بالا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام....الان ویندوز 7 رو روی سیستمم نصب کردم و هر دو هارد خوشبختانه اورد بالا..بله درسته باید حتما ویندوز سون باشه...فقط یک سوالی اول این که هارد رو پارتیشن بندی نکردم و همین جور دیتاها رو دارم کپی میکنم داخلش ایرادی نداره و دوم این که ویندوز 7 رو که نصب کردم روی سیستم خیلی طول میکشه تا سیستم بیاد بالا شاید یه 5 دقیقه ای میشه میخواستم ببینم مشکل از کجاس؟این هم مشخصات سیستممهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks