ویندوز برای چی ! . اطلاعات کپی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز برای چی ! . اطلاعات کپی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (20-02-16)
|
ببخشید داداش نحوه ی رجکت کردن هارد رو توضیح میدی...وقتی که کارم تموم شد با هارد باید چجوری کابلشو بکشم بیرون که مثل هارد قبلی سرم نیاد...یکی از دوستان میگفت استادارد باید خارج میکردی من هارد قبلی وقتی که کارم تموم میشد همین جوری کابل یو اس بیشو میکشیدم بیرون الان این کی رو چیکار کنم که دیگه به مشکل نخورم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه اش رو براتون لینک کردم . تو این تاپیک هست لینکشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan4030 (20-02-16)
سلام...چجوری باید پارتیشن بندی کنم؟؟بعد احتیاجی نیست ویندوز روش نصب کنم مثلا ویندوز سون یا....بعد برای بازی نرم افزاری چیزی بخوام روش نصب کنم بعدا باید چیکار کنم؟دقیقا یه توضیحی بدی ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
نحوه ی استفاده از این نرم افزار هم اگر توضیح بدید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد امکانش هست که مثلا وقتی کارم تموم میشه هارد رو دیگه کابلشو نکشم و همین جوری خاموشش کنم که توی برق بمونه؟میخوام اگر امکانش باشه هی نخوام کابلش رو بکشم یا وصل کنم به کیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز هیچکس که ویندوز رو روی هارد اسکترنال نصب نمیکنه ، نرم افزار ها رو داخل همون درایو c بزارید بازی رو میتونید در درایو d بزارید (توجه کنید از اول هارد هرچه دورتر میشیم سرعت کمتره به همین دلیل میگم بازی رو d بزارید نرید اخرین درایو هاتون) یا اگه در هارد داخلی فضا نداره در درایو اول هارد اکسترنالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پارتیشن بندی میتونید نرم افزار minitool رو دانلود کنید یا اگه میخواهید با ویندوز انجام بدید ویندوز رو بفرمایید تا راهنمایی کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون...من هاردی که گرفتم تازه رسیده دستم و به قول معروف تازه از کارت دراوردم همین طور به برق هم وصل نکردم..مدل هاردی که خریدم 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نرم افزاری که گفتم رو دانلود و نصب کنید ، هارد رو اول به برق بزنید بعد usb رو متصل کنید فک میکنم بهتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نرم افزار usb safely remove که دوستمون معرفی کردند میتونید هارد رو اجکت کنید و زمانی که نیاز داشتید لود کنید نیاز به کشیدن usb و قطع برق نیست اما بهتره انجام بدید اما انجام ندادنش هم مشکلی نداره حداکثر عمر تبدیل کاهش پیدا میکنه و صدمه ای به هارد نمیزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال....الان یعنی منظور شما اینه که هارد رو بزنم به برق و سریع دیتاها رو مستقیم روش کپی کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اخه یکی از دوستان گفت که 4 ترابایت برای یک درایو زیاده باید درایو بندی و پارتیشن بندی بشه میشه یک توضیحی بدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارتشین بندی سلیقه ای هست . میتونی برای تفکیک اطلاعات پارتشین بندی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks