با سلام
من یه هفته ای میشه که سیستمو ارتقا دادم.
motherboard: MSI 760GM-P23
cpu: amd quadcore 4350 4.20ghz
ram: apacer 1600 4gig
power: green 435w
gpu: gigabyte hd7770 1gb
اما متاسفانه با ارور صفحه آبی در هنگام بالا آمدن هارد مواجه بودم تا اینکه به فروشنده مراجعه کردم و سی پی یو و رم رو تعویض کرد.مشکل حل شد و هارد بالا میامد اما متوجه شدم که در محیط ویندوز و یا در بازی با ارور صفحه آبی مواجه هستم.یا مثلا زمانی که یه فیلم پخش میکردم سیستم هنگ میکرد و صدای فیلم خش خش میکرد.تا اینکه آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کردم و بایوس مادربورد رو آپدیت کردم.مشکل تا حدودی بهتر شد اما همچنان گهگاهی در محیط ویندوز با ارور صفحه آبی مواجه میشدم.تا اینکه به فکرم رسید که رمم 1600 هستش درحالیکه مادربوردم تا کلاک 1333 ساپورت میکنه.زمانیم که قطعات رو میخریدم به فروشنده گفتم که این مادربورد رم تا 1333 ساپورت میکنه اما فروشنده گفت مادربورد من رو حالت اورکلاک با رم 1600 هم کار میکنه.خلاصه به بایوس رفتم و کلاک رم رو از 1600 به 1333 تغییر دادم.مشکل ارور صفحه آبی در محیط ویندوز به کل حل شد.اما در هنگام بازی یه موقعی 2-3 ساعت بازی میکنم از ارور یا ریست شدن خبری نیس.اما یه موقعی الالخصوص زمانی که کامپیوترو تازه روشن میکنم وارد بازی که میشم یه موقع هایی همون شروع یه موقع هایی هم بعد از 15-20 دقیقه ارور صفحه آبی میده و ریست میشه.
ممکنه مشکل از این باشه که رم 1600 با مادربوردم مشکل داشته باشه؟؟
اینم آدرس مشخصات مادربوردم
MSI Global 760GM-P23 (FX)
Bookmarks