ممنونم از توجهتون.خودمم کلا رم های قدیمی رو گذاشتم کنار وقتی میخواستم رم های جدید رو نصب کنم که تصویر رو بالا نیاورد.
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از توجهتون.خودمم کلا رم های قدیمی رو گذاشتم کنار وقتی میخواستم رم های جدید رو نصب کنم که تصویر رو بالا نیاورد.
بعد از تعویض رم باید clear cmos کنید و رم را جا بزنید .اگر نشد باید دنبال رم 1333 بگردید . بایوس هم به آخرین نسخه اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ir.warez برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...C/P5QC_QVL.zip
ir.warez (24-04-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از توجهتون.این clear cmos رو باطری رو بردارم و بزارم تنظیمات خاصی برای باقی قطعات مثل سی پی یو و ... نمی خواد که.برندارم همش پاک بشه نتونم کلا بالا بیارمش ؟
آخرین ویرایش توسط ir.warez در تاریخ 24-04-20 انجام شده است
clear cmos و تنظیمات فعلی رو کلیر میکنه . به طبع مشکلی ایجاد نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ir.warez برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ir.warez (25-04-20)
کاربر شهرسختافزار
باطری بایوس رو هم در اوردم و بعد از دو دقیقه کلید پاورم تا 10 ثانیه نگه داشتم و رم جدید و جا زدم ولی بازم نتیجه ای نداشت و صفحه سیاه رو نشون داد/موندم دیگه چی کارش کنم.می خوام از خیر رم ddr3 بگذرم و همون رم ddr2 رو تا 8 گیگ ارتقا بدم.
آخرین ویرایش توسط ir.warez در تاریخ 25-04-20 انجام شده است
شما باید رم باس 1333 تهیه کنید . بایوس را تا به حال اپدیت کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ir.warez برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks