ببین دوست من
مشکل رایت پروتکت یه مشکل بسیار عجیب و غیر قابل حل هستش
بیشتر برای حافظه هایی با ظرفیت بالا پیش میاد
حالا من یه پیشنهاد دارم
شما با ویندوز xp sp 2 در قسمت دیسک منیجمنت میتونید مموری رو فرمت کنید
و اگر اطلاعاتتون براتون مهم هستش میتونید با نرم افزار هایی مانند ایسیوز یا any found data recovery
اون رو ریکاوری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب شما مطمیند که با ویندوز xp فرمت میشه ؟؟؟ ببنید نه با وینوز 7 ن با ویندوز ویستا نه با ویندوز 8.1 نه از طریق داس نه از اطریق انواع و اقسام لینوکس ها ( من یه دوست دارم عشقش لینوکسه و تو سیستمش 10،12 تا لینوکس داره ) با هیچکدوم فرمت نشده ، الان من این ویندوز xp sp2 رو نصب کنم مطمینید که فرمت میشه ؟ دقیقا از کدوم قسمتش ؟ میشه یکم توضیح بیشتر بدبد .

در آخر باز هم میگم ، اصلا اطلاعات داخل مموری واسم مهم نیست ، چون مموری کاملا کار می کنه و همشو برداشتم ، فقط رایت پروتکت شده و نه فرمت میشه نه چیزی دیلیت میشه نه چیزی کپی میشه توش ، ولی مثل بنز کار می کنه .... پس اطلاعاتش رو برداشتم اصلا برام مهم نیست ، گارانتیشم مادام العمره خود مموری هم مهم نیست ، اگه راه حلی هم نداره که درست شه یه راه بگین ( به صورت کامل توضیح بدین لطفا ) که یه کاری کنم خراب شه و بسوزونمش بدون اینکه اثری روش بمونه و ببرم تعویض کنم و گارنتی هم قبول کنه ، مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید