شاید بشه با ولتاژ دادن به پایه هاش کاری کرد .
ata-gh (19-12-15)
|
خوب میشه دقیقا بگید با چه ولتاژی و چه جوری ؟؟؟ که هیچ اثری هم روش نمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع تغذیه ازمایشگاهی . 30 ولت بدی نباید اثری بمونه . به هر حال راه استانداری نیست . باید ریسک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (19-12-15)
یک راه هم شوک الکتریکی هست
DX400
ata-gh (19-12-15)
خوب همون 30 ولت رو چند تا باتری بچسبونم به هم وصل کنم بهش یا روش دیگه ای مد نظرتونه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
خوب از چه طریقی ، میشه بگین چه جوری و با چه وسیله ای ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از منبع تغذیه استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (19-12-15)
|
ببین دوست من
مشکل رایت پروتکت یه مشکل بسیار عجیب و غیر قابل حل هستش
بیشتر برای حافظه هایی با ظرفیت بالا پیش میاد
حالا من یه پیشنهاد دارم
شما با ویندوز xp sp 2 در قسمت دیسک منیجمنت میتونید مموری رو فرمت کنید
و اگر اطلاعاتتون براتون مهم هستش میتونید با نرم افزار هایی مانند ایسیوز یا any found data recovery
اون رو ریکاوری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (19-12-15)
خوب شما مطمیند که با ویندوز xp فرمت میشه ؟؟؟ ببنید نه با وینوز 7 ن با ویندوز ویستا نه با ویندوز 8.1 نه از طریق داس نه از اطریق انواع و اقسام لینوکس ها ( من یه دوست دارم عشقش لینوکسه و تو سیستمش 10،12 تا لینوکس داره ) با هیچکدوم فرمت نشده ، الان من این ویندوز xp sp2 رو نصب کنم مطمینید که فرمت میشه ؟ دقیقا از کدوم قسمتش ؟ میشه یکم توضیح بیشتر بدبد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخر باز هم میگم ، اصلا اطلاعات داخل مموری واسم مهم نیست ، چون مموری کاملا کار می کنه و همشو برداشتم ، فقط رایت پروتکت شده و نه فرمت میشه نه چیزی دیلیت میشه نه چیزی کپی میشه توش ، ولی مثل بنز کار می کنه .... پس اطلاعاتش رو برداشتم اصلا برام مهم نیست ، گارانتیشم مادام العمره خود مموری هم مهم نیست ، اگه راه حلی هم نداره که درست شه یه راه بگین ( به صورت کامل توضیح بدین لطفا ) که یه کاری کنم خراب شه و بسوزونمش بدون اینکه اثری روش بمونه و ببرم تعویض کنم و گارنتی هم قبول کنه ، مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایراد سخت افزاری هست و از روشهای نرم افزاری هیچکاری برنمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروم سن دیسک پره از تاپیکهایی که کاربرها به این مشکل برخوردند و مشمول گارانتی شده. مشت نمونه خروار:
Sandisk Ultra micro SDXC 64GB stuck in write prot... - SanDisk Forums
FORMAT 64GB MICRO SDXC PROBLEM - SanDisk Forums
http://forums.sandisk.com/t5/Mobile-memory-professional-cards/Sandisk-Ultra-64GB-can-t-be-formatted-or-permanently-altered/td-p/303089
اینم اظهار نظر نهایی از طرف SanDisk Professor
The drive will go into write-protected mode to prevent data loss.
There is no method to fix this.
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 19-12-15 انجام شده است
ata-gh (20-12-15), SajjadKAZ2003 (21-07-21)
مرسی ، من هم این فروم رو دیدم ، و شاید باورتون نشه بیش از 50 برنامه و روی انواع و اقسام سیستم عامل ها با روش های مختلف امتحان کردم ، اما اصلا نشده که نشده ... من خیلی گشتم اما مارک هایی مثل Transcend ، ADATA ، Kingmax ، PNY و ... رو دیدم که فایل های تعمیر برای فلشاشون که رایت پروتکت شده دادن بیرون اما این sandisk که اینقدر هم از کیفیتش تعریف می کنن اصلا هیچ فکری نکرده به حال این موضوع و تو فروم خود سن دیسک خیلی شکایت شده اما طبق گفته شما هیچ ترتیب اثری ندادن به این موضوع ، آخرشم گفتن کاری نمیشه کرد ... حالا بگذریم من که نا امید شدم این درست شدنی باشه ، ممنون بابت پاسخ ، اما شما پیشنهادی ندارین که بتونم یه کاری کنم کار نکنه و با خیال راحت ببرم تعویض کنم ، دوستان دیگه چند تا نظر گفتن ، گفتم شما هم شاید راهکاری داشته باشین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Haswell (21-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks