برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون امید جان نتونستم Page File پاک کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون امید جان نتونستم Page File پاک کنم
|
اگه قسمت تنظیمات پیج فایل تیک اتوماتیک رو ورداری و غیرفعالش کنی ( No page File ) سیستم رو ریستارت کنی خودش قاعدتا پاک میشه یا اگه پاک نشه حجمش در حد چندکیلوبایت باقی میمونه نیاز به دیلیت کردن نیست
باید no paging file رو انتخاب کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Delete pagefile.sys (Page file) in Windows 8 - mywindows8.org
DOOM999 (06-03-16)
امید جان دقیقا همین کاررو انجام میدم ولی دیلیت نمیشه البته ویندوزم سونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فضا اختصاص داده رو کم کن . درست میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
How to delete pagefile.sys in Windows 7 - Tech Entice
DOOM999 (06-03-16)
امید جون نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم فقط کار این PAGE FILE چی هست.من خودم از ویندوزم جداگانه بکاپ میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-03-16)
|
A page file (also known as a "paging file") is an optional, hidden system file on a hard disk. The page file can be used to "back" (or support) system crash dumps and extend how much system-committed memory (also known as “virtual memory”) a system can back.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (06-03-16)
امیدجون بالاخره پاکش کردم دمت گرم درایو c شده 14 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این متنی که نوشتی رو خوندم متوجه شدم رم که پر میشه از اون استفاده میکنه واسه همین فایلرو انتقال دادم به یه hhd 2ترابایت
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 06-03-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks