سلام و درود خدمت آقایون داداشام
عرض شود کل فضای استفاده شده درایو c ما 18 گیگ هست ولی تو مای کامپیوتر نشون میده 80 گیگ استفاده شده من نمیدونم 62 گیگ اضه رو رو از کجاش دراورده .هاردم ssd adata 256 gb
سلام و درود خدمت آقایون داداشام
عرض شود کل فضای استفاده شده درایو c ما 18 گیگ هست ولی تو مای کامپیوتر نشون میده 80 گیگ استفاده شده من نمیدونم 62 گیگ اضه رو رو از کجاش دراورده .هاردم ssd adata 256 gb
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 05-03-16 انجام شده است
|
DOOM999 (05-03-16)
سلام امیدجان خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدجان تیکشو زدم حجمش فرقی نکرد من اصلا به غیر از درایورام هیچی تو ssd نمیریزم حدس میزنم ssd دچار خطای سیستمی شده .دنبال یه برنامه هستم آنالیز و عیب یابیش کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
DOOM999 (05-03-16), SajjadKhati (05-03-16)
این دوتا کار رو انجام دادم حجمش که همون بود که گفتم اینم تصویر ssdzبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 05-03-16 انجام شده است
امید جان راست گفتی دوتا فایل سیستمی الان پیدا کردم 60 گیگ حجمشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاک هم نمیشن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks