1= ایا وصل بودن برق مداوم به لپ تاپ چه بدون باتری چه با باتری میتونه به هارد ضرر بزنه؟

به خودی خود نه آسیبی نمیزنه، ولی اگه به صورت بلند مدت لپ تاپ روشن باشه وهارد هم به دنبال اون مدام فعال باشه، هارد با سرعت بیشتری مستهلک میشه، چون هاردهایی که روی لپ تاپ نصب میشه واکثر هاردهای متدوال برای کارکردن مداوم برای مثال چند روز به صورت یکسره طراحی نشدن وبرای این کار باید از هاردهای NAS یا همون هاردهای سرور استفاده بشه ...

2= وقتی هارد به کلی قطع بشه ارتباطش با سیستم اون صفحه اول لپ تاپ همون صفحه سیاه مشخصات که مینویسه مثالا اینتل اونم نمیاد؟

چرا اون صفحه باید بالا بیاد، چون اطلاعات نمایش داده شده تو اون صفحه تو بایوس ذخیره شدن و ربطی به هارد نداره ...
عرض کردم عمر مشخص دارند به نام MBTF . هر چقدر روشن باشه احتمال خرابی بیشتر میشه .
صحفه بوت بالا بیاد ولی ویندوز بالا نمیاد .
برای من وقتی هارد از کار میفته اون صفحه سیاه اول هم نمیاد من با فلش که لینوکس لایو روش هست میزنم به سیستم میبنم که قشنگ سیستم بالا میاد و وقتی وارد لینوکس میشم میبینم که تو درایو ها نمیتونم وارد بشم و ارور میده در صورتی که وقتی هارد مثل الان کار میکنه تو لینوکس هم راحت باز میشه.