مهندس به مورد اول و دوم اصلا جواب مشخصی ندادین.
ایا میتونه اسیب برسونه یا نه؟
ایا وقتی هارد نباشه اون صفحه باید بیاد یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مهندس به مورد اول و دوم اصلا جواب مشخصی ندادین.
ایا میتونه اسیب برسونه یا نه؟
ایا وقتی هارد نباشه اون صفحه باید بیاد یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم عمر مشخص دارند به نام MBTF . هر چقدر روشن باشه احتمال خرابی بیشتر میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaniy1994 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صحفه بوت بالا بیاد ولی ویندوز بالا نمیاد .
imaniy1994 (16-10-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javid_90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای من وقتی هارد از کار میفته اون صفحه سیاه اول هم نمیاد من با فلش که لینوکس لایو روش هست میزنم به سیستم میبنم که قشنگ سیستم بالا میاد و وقتی وارد لینوکس میشم میبینم که تو درایو ها نمیتونم وارد بشم و ارور میده در صورتی که وقتی هارد مثل الان کار میکنه تو لینوکس هم راحت باز میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هارد یکبارخارج کنید . با گوش پاک کن و الکل سفید کانکتورهای ساتا و برقش رو تمیز کنید خشک که شد متصل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaniy1994 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
imaniy1994 (16-10-15)
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه گارانتی داره و اگه بخام واس این مشکل بفرستم گارانتی میدونم تا 1 ماهه دیگه هم بهم نمیدن بیشتر میخاستم بدونم مشکل از هارده یا نه و اگه هارده چه قدر برام هزینه بر میداره میخام بدونم می ارزه بدم گارانتی یا بدم به یه متخصص.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی داره بفرستید گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaniy1994 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
imaniy1994 (16-10-15)
کاربر شهرسختافزار
شما علی الحساب اگه برنامه HD Tune Pro رو نداری نصب کن و یه شات از تب health بزار ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaniy1994 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی اوقات همین برنامه اطلاعات خیلی خوبی از هارد ومشکلاتش میده ...
اینو بنا به تجربه میگم، یه هارد خود من یه مدت بازی در می آورد و گاهاً هم سیستم کرش میکرد و دیگه بالا نمیومد، تنها اروری هم که این برنامه نشون میداد برای هارد ارور ultra dma crc error count بود که یکی از دلایل ایجادش مشکلات و خرابی کابل هست، در عین ناباوری بعد از تعویض کابل ساتا، تمام مشکلات مربوط به هارد و کرش سیستم هم رفع شد ...
imaniy1994 (10-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks