گرین 380 eu+برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرین 380 eu+برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سیستم را با یک پاور دیگه تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا همین کار رو چند روز پیش کردم. و فرقی نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب این کاری که میگم با دقت انجام بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست رم با برنامه MEMTEST به صورت بوتیبل
سپس BLUE SCREEN VIEWER را نصب کنید و از صفحه اون برنامه عکس قرار بدید
استاد شما خیلی از پاور های گرین خوشتون نمیاد بعضی جاها میتونم بپرسم علتش چیه
مثلا پاور های کولر مستر رو ترجیح میدین
عزیز دل به جای من اعلام میکنی . نکنید این کارها رو . مسئله عیب یابیه . اصلا اینطور نیست . سالها پیش جزو اولین کسانی بودم که پاور گرین پیشنهاد می دادم . از سر عدم آگاهی بدون فکر یه چیزی بیان می کنید که کاربران را به اشتباه میاندازی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
شرمندتون من کلی سوال پرسیدم بیشتر منظورم این بود که خرابی کولر مستر بیشتره یا گرین بالاخره شما سالها تجربه دارین تو این کار جای پدرمون هستین دیگه بی فکری کردیم بزارین به حساب جوونیمون خیلی شرمندتون شدم الان خودمم پیاممو میخونم خجالت میکشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه شرمندتون دیگه از این به بعد بیشتر دقت میکنم تکرار نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks