سلام. مهم ترین دلایل بروز خطای صفحه ابی چیه. بیشتر سخت افزاریه یا نرم افزار ی؟
سلام. مهم ترین دلایل بروز خطای صفحه ابی چیه. بیشتر سخت افزاریه یا نرم افزار ی؟
|
راستش قبلا یه هارد 160گیگ مکستور داشتم و خبری از صفحه ابی نبود. از وقتی هارد یک ترابایت بستم اینطوری شده. البته از نظر بدسکتور هم تستش کردم و سالم بود. ممکنه به خاطر ناسازگاری هارد با قطعات دیگه باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (01-08-17)
qq.pngالان فقط یه هارد یک ترا روی سیستم دارم
پاور سیستمت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
گرین 380 eu+برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم را با یک پاور دیگه تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا همین کار رو چند روز پیش کردم. و فرقی نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد شما خیلی از پاور های گرین خوشتون نمیاد بعضی جاها میتونم بپرسم علتش چیه
مثلا پاور های کولر مستر رو ترجیح میدین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks