نه . این مموری ها وقتی اینطوری میشن . باید تعویض بشن . ارزش وقت گذاشتن رم 8 گیگ هم ندارهنقل قول:
Printable View
نه . این مموری ها وقتی اینطوری میشن . باید تعویض بشن . ارزش وقت گذاشتن رم 8 گیگ هم ندارهنقل قول:
شما تو همون minitool روی اسم فلش راست کلیک کن و change letter رو بزن و مثلا یک حرف دیگه بزار مثل x یا yنقل قول:
بعد دوباره روش راست کلیک کن و فرمت کامل بکن و نه فرمت سریع (quick ) یعنی تیک quick رو بردار
می تونی یکبار فرمت کاملش کنی اگه درست نشد letter رو تغییر بدی
Description: [I:]USB Mass Storage Device(TOSHIBA TransMemory)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 200mA
USB Device ID: VID = 0930 PID = 6544
Serial Number: 0022CFF653F1C0417CFAC92E
Device Vendor: TOSHIBA
Device Name: TransMemory
Device Revision: 0100
Manufacturer: TOSHIBA
Product Model: TransMemory
Product Revision: 1.00
Controller Vendor: Solid State Systems
Controller Part-Number: Unknown - 0xBE
Flash ID code: 983A98A3 - Toshiba - 1CE/Single Channel [TLC] -> Total Capacity = 16GB
Tools on web: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اخرین لینک رو گرفتم fail میزنه برنامه. اصلا نمیشه خوند عجق وجق میاد نوشته های تو برنامه : | با pdf که توش بود رفتم جلو
سلام
من یه فلش ridata32gb دارم با مشخصات زیر ارور رایت پروتکت میده لطفا راهنمایی بفرمایید چطور مشکلشو حل کنم
Description: [I:]USB Mass Storage Device(USB MEMORY BAR)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 100mA
USB Device ID: VID = 090C PID = 3000
Device Vendor: Silicon Motion,Inc.
Device Name: SM3255AA MEMORY BAR
Device Revision: 0100
Product Model: USB MEMORY BAR
Product Revision: 1000
Chip Vendor: SMI
Chip Part-Number: SM3257ENLT - ISP NONE
Flash ID Code: AD3A18A3 - Hynix - 2CE/Single Channel [TLC]
Tools on web: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون
با این برنامهنقل قول:
/PHP Code:
http://flashboot.ru/files/file/445
ضمن عرض تشکر من با این ورژن برنامه کار کردم ولی فلش رو شناسایی نمیکنه امام با ورژن 2.5.42 فلش رو روی پورت 1 میشناسه وضعیت رو هم ready میزنه اما سایز رو 0 میده start رو مه میزنم fail میدهنقل قول:
ممنون از توجه تون
اگر امکانش هست منوال این برنامه رو بفرستین
با تشکر
منوالی نداره . این برنامه اگر حافظه را صفر میزنه نشون میده حافظه فلش صدمه دیده .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
این اسکرین شات رو ملاحظه بفرمایید پایین درست سایزو رواعلام کرده بالا capacity رو زده صفر البته اول 30 زده بود وقتی من از منوی tool گزینه multiplay erase all رو زدم محتویات فلش پاک شده و capacity هم صفر شد :1. (28):
اگر راهکاری داره برگرده راهنمایی بفرمایید سپاس
شب چک میکنم . اگر راهی بود خدمت شما عرض میکنمنقل قول:
رفع رایت پروتکت فلش مموری APacer
با سلام
فلش بنده رایت پروتکت شده..چه راهایی رو پیشنهاد میکنید..16 گیگ هست..
از طریق CMD دیسک پارتم جواب نداد.