پاسخ: تاپيك جامع حل ايرادهای فلش مموری
مهندس چرا اینطوری شده این مموری کارت؟؟با نرم افزار MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1 پارتیشن بندی کردم مموری رو..بعد اومدم بعد چند برگردونمش به حالت اولش..ولی نمیاد..اینم تصویر کاملش در برنامه MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1
مموری کارت 8 گیگ هست..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
مهندس چرا اینطوری شده این مموری کارت؟؟با نرم افزار MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1 پارتیشن بندی کردم مموری رو..بعد اومدم بعد چند برگردونمش به حالت اولش..ولی نمیاد..اینم تصویر کاملش در برنامه MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1
مموری کارت 8 گیگ هست..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان باید با دیسک منیجمنت فرمتش کنی .
نقل قول:
الان باید با دیسک منیجمنت فرمتش کنی .
مهندس این خرابه یا ن؟؟
وای خدا چرا پس درست نمیشه؟؟تو سیستم شناسایی میشه میگه فرمت کن منو..فرمتش میکنم باز نمیاره..:1. (28)::1. (28):
مموری کارت سیلیکون پاور هست
نقل قول:
وای خدا چرا پس درست نمیشه؟؟تو سیستم شناسایی میشه میگه فرمت کن منو..فرمتش میکنم باز نمیاره..:1. (28)::1. (28):
بعضی از فلش ها کنارشون یک زبانه ای داره (الان اسمش رو به خاطر نمیارم) که اگه شما اون رو به طرف دیگه ببرید read only می شه. شما اینو چک کن
فرمت کردن با دستور diskpart
1- شما فلش رو به سیستم وصل کن و بعد استارت منو رو باز کن و cmd رو تایپ کن و روی اون راست کلیک کن و run as administrator رو انتخاب کن
2- دستور diskpart رو داخلش پیست کن یا به صورت دستی بنویس و اینتر بزن و به صورت زیر می شه
3- دستور list disk رو وارد کن و اینتر بزن. می بینی که لیستی از disk های شما رو میاره. شما باید دیسک مورد نظر رو به درستی تشخیص بدی و اشتباه نکنی. (از حجم اون می شه تشخیص داد)
4- دستور select disk 2 رو وارد کن ( شما به جای عدد 2 باید عدد دیسک مورد نظر رو وارد کنی)
5- دستور attributes disk رو وارد کن و اینتر بزن
می بینی که طبق تصویر زیر می نویسه که حالت read only به صورت yes است یا no
اگه yes بود باید در ادامه برای حذف readonly از دستور attributes disk clear readonly استفاده کنی و اینتر کنی و اگه مشکلی نبود برو مرحله بعد
6- حالا دستور clean رو وارد کن و اینتر بزن
7- دستور create partition primary رو وارد کن
8- دستور active رو وارد کن
9- دستور format fs=fat32 quick رو وارد کن
10- دستور exit رو وارد کن و پنجره رو ببند
ممکنه با کارهایی که گفتم هم درست نشه ولی اگه درست شد می تونی با همون minitool هم دوباره فرمتش کنی چون من اینجا fat 32 در نظر گرفتم شما شاید ntfs نیاز داشته باشی
نقل قول:
بعضی از فلش ها کنارشون یک زبانه ای داره (الان اسمش رو به خاطر نمیارم) که اگه شما اون رو به طرف دیگه ببرید read only می شه. شما اینو چک کن
فرمت کردن با دستور diskpart
1- شما فلش رو به سیستم وصل کن و بعد استارت منو رو باز کن و cmd رو تایپ کن و روی اون راست کلیک کن و run as administrator رو انتخاب کن
2- دستور diskpart رو داخلش پیست کن یا به صورت دستی بنویس و اینتر بزن و به صورت زیر می شه
3- دستور list disk رو وارد کن و اینتر بزن. می بینی که لیستی از disk های شما رو میاره. شما باید دیسک مورد نظر رو به درستی تشخیص بدی و اشتباه نکنی. (از حجم اون می شه تشخیص داد)
4- دستور select disk 2 رو وارد کن ( شما به جای عدد 2 باید عدد دیسک مورد نظر رو وارد کنی)
5- دستور attributes disk رو وارد کن و اینتر بزن
می بینی که طبق تصویر زیر می نویسه که حالت read only به صورت yes است یا no
اگه yes بود باید در ادامه برای حذف readonly از دستور attributes disk clear readonly استفاده کنی و اینتر کنی و اگه مشکلی نبود برو مرحله بعد
6- حالا دستور clean رو وارد کن و اینتر بزن
7- دستور create partition primary رو وارد کن
8- دستور active رو وارد کن
9- دستور format fs=fat32 quick رو وارد کن
10- دستور exit رو وارد کن و پنجره رو ببند
ممکنه با کارهایی که گفتم هم درست نشه ولی اگه درست شد می تونی با همون minitool هم دوباره فرمتش کنی چون من اینجا fat 32 در نظر گرفتم شما شاید ntfs نیاز داشته باشی
درست نشد :1. (28):
تو برنامه ی minitool مموری رو میشناسه..چ جوری درستش کنم..میشه راهنمایی کنید
نقل قول:
اگر فرمت نمیشه . یعنی مشکل داره .باید ببری گارانتیش عوضش کنه
نقل قول:
اگر فرمت نمیشه . یعنی مشکل داره .باید ببری گارانتیش عوضش کنه
متاسفانه گارانتی نداره..روش دیگه ی نیست مهندس؟؟با همون minitool میشناسه ..به نظرتون درست میشه؟؟